• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafları

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
merhabalar kızlar merak ettiğim bir şey genelde düğün fotografları kaç poz oluyor merak ediyorum benimde bu yaz düğünüm var da....

canım düğün gününden sonra fotoğrafcıya gittik bir baktık tam 100 poz cekilmişiz.içinden 21 tanesini sectik o kadarını cıkarttırdık.seçmek cok zor oluyor

zor evet 1 buçuk saat sürdü bizimki.fakat 100 bambaşka poz diye düşünme canım aynı pozların sağdan soldan yarım tam çekimleride mevcut oluyor yani.tabi bir poz veriosun o pozda 5 10 dk kalıosun buda sıkıcı oluo.

gidecegın fotocunun popularitesıne göre foto ve fiyatlarda değişir bunu biliyosundur zaten ;)

hmm memleketımde yaptırtmıstım 1000tlye ama 3yıl once sadece studyo cekımleriydi 100 foto bunun içinden sectıklerımlede sedef kakmalı album yaptırtmıstım..birde duvara asmalık buyuk resım eşimle ıkımızın..

popularıtesı dusuk yada hızmet kalitesı benım gittiğim yr gibi olmayan bi yere gitseydım emın ol 250tlye rahat kapatırdım 1000tl vermek yerıne.

Back