- 26 Temmuz 2016
- 108
- 34
- Konu Sahibi Tilki kafali
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi acaba bütün fotocular bunu yapıyo mu böyle bi olay var da biz mi bilyoruz diye çok tepki gösteremedim .. tesekkürler :)Reklamın iyisi kötüsü olmazda
Ama bunlar b.kunu çıkarmışlar
Mahkemeye verin tazminat davası açın
Böyle saçmalık mı olur
Vay uyaniklarArkadaşlar selamm 11 aylık evliyimm düğünüm istanbulda bir otelde oldu ve otelin dayatmasıyla kendi isteğimiz dışında otelin anlaşmalı olduğu fotoğrafcıyla çalışmak durumunda kaldım ve epey bi ödeme yaptık. fotoğrafları videolarıni vs begenmedim ama yine de sorun cıkarmadım. Daha sonra fotoğrafları almaya gittiğimizde düğün salonuna girdiğimiz andan itibaren (nikah anı,takı) olan büyün fotoğtafların üstüne kendi logolarını yapıştırmışlar. Ağzımıda yüzümüzde koca koca logolar, kaldırmalarını istedik ve bunun için bizden 1.500 tl para istediler bu nedenle almadım,almak istiyorum ama onca ödeme yaptıktan sonra bir daha ödeme yapmak istemiyorum açıkcası. Daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ya da ne önerirsiniz ?
Kuzucuğum bnm de düğünüm otelin terasında oldu..Otelin anlaşmalı fotocusuDi mi acaba bütün fotocular bunu yapıyo mu böyle bi olay var da biz mi bilyoruz diye çok tepki gösteremedim .. tesekkürler :)
Teşekkür ederim cevap için kırmızı değil beyaz renkte ve fotoların tam ortasında. Cerceveyi bırakın bir tek foto bile hediye etmediler..Kuzucuğum bnm de düğünüm otelin terasında oldu..Otelin anlaşmalı fotocusu
Dış çekim foto iç çekim mekanda herşeyi yaptı albüm şu bu tekli fotoları bile çerçeveletip verdi bir tane bile nokta kadar bile logoları yok üstünde.
Bariz saçmalık ‘örnektir’ diye basarlar ya paranın ya da kağıdın üstüne kocaman kırmızıyla ciddi öylemi basmışlar ya
Hakkınızı arayın yani sanki bedava yapılar da kocaman reklamlarını logolarını basıyorlar
Evet sözleşme var ama içeriğinde böyle birley yoktuhttps://www.google.com.tr/amp/s/m.s...otografcisina-acilan-davada-karar-verildi/amp
Dava edin yada edeceğim diyin bi sözleşme fln imzaladınız mı sizin en özel gününüz böyle yapmaya hakları Yok hakkınızı arayın
Bende yeni gittim1 yıllık evliyim. Hala düğün fotoğraflarını almaya gitmedim.
Yolun Bağcılar’a düşerse benim fotoğrafları da belediye nikah salonundan alır mısın Tilki kafali
Şaka bir yana da çok saçma olmuş amblem olayı. Ekstra para istemekte çok ayıp... hangi otel ifşa et.
Beyz meyaz yani olmaz canım.Teşekkür ederim cevap için kırmızı değil beyaz renkte ve fotoların tam ortasında. Cerceveyi bırakın bir tek foto bile hediye etmediler..
Bende yeni gittim
Haklısın teşekkürler peşlerini bırakmayacağımBeyz meyaz yani olmaz canım.
Hakkınızı arayın eşinizle birlikte bir ömür fotoya değilde Logoya mı odaklanacaksız.
Ayıp yani poşet alırken bile kızıyorum hem kendi reklamlarını yapıyorlar isimlerini yazıyorlar hem ücret istiyorlar madem öyle ücret vereceksem bna bembeyaz poşet versinler dimi yani.
Düğün fotoğrafı bu bir ömür saklayacaksın olmaz yani oteli ara yarin reklamını kaldırmazsanız fotolarımdan sizi savcılığa vereceğim tüketici haklarına dava açacağım de ciddiyim