Düğün evine saldırı, ölü ve yaralılar var. Yasımız var düğünü sonlandırın

Aklıma şu olayı getirdi bu haber:

Bir kaç sene evvel, Manisa'dan bir şehit çıkmıştı. PKK ile çatışmada şehit olmuştu.
Gelenler, cenaze evine sığmayıp, sokağa taşmıştı. Cenaze sokağı olmuştu yani.
Bir kaç sokak ilerisinde de, PKK'lı bir grup, davulla zurnayla eğlenmişti. İnadına!

Aptal saptal insanlarla birlikte yaşıyoruz. Bu memlekete yakışmıyorsunuz mahvettiniz el birliğiyle güzelim ülkeyi. Biriniz de çıkıp ya biz napıyoruz demesin aman. Daha fazla nasıl boka batarız, nasıl ilkelleşiriz onun savaşını veriyoruz sanki.
Ya inanılmaz sinir oluyorum her tarafı irin dolmuş gibi ülkenin korkunç bir haldeyiz bitsin artık bıktık tükendik teröristi biter vatandaşı başlar milletin düğününü cenazeye cevirmek ne demek? İçim kapkara oldu. Bu saat oldu uyku girmiyor gözüme. Sıcacık evimde yatagımın içinde dayanmıyor sinirlerim.
Ankara bu gece soğuk. Akşam bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı. Millet hastane bahçelerinde ne yapıyor?
Of bıktım.

Tamda istedikleri ortam oluştu ülkede allah hepimize dayanacak sabır bunları bertaraf edecek güç versin.

Seçimler gelecek gelmesine de, Sandıktan büyük ihtimalle yine koalisyon çıkacak, koalisyon kurulamazsa ne olacak bilemiyorum :KK43:
Düşünmek dahi istemiyorum.... Korkum , bir sabah kalkıp perdeyi açtığımızda askeri darbe olması , Allahım başımızdakilere akıl fikir ver....

Pkkların amacı kan akıtmak zaten. Bahane arıyorlar insan öldürmek için. Birde bunlara sempati duyanlar yok mu? Neyse ban yemeyim durup dururken

Yazık günah gencecik adamı öldürmüşler hiç bir suçu günahı yokken.:KK43:

Sıyırdık iyice Allahım sen cümlemizi ıslah et hidayet ver, 3 günlük yas ilan ediliyor sözde tüm tv programlar yine normal yayın akışına devam ediyor bi bayrak bir siyah kurdeleyle günü kurtarıyor, terörü sanalda lanetleyenler halk kahramanı oluyor gününü gün etmeye devam ediyor sanalda bir şey yazmayan insanlar terörist oluyor, yası olan gidip gülen eğlenen insanı vuruyor, kimse normal değil artık

Yas içinde yas yaratmak, kavga içinde kavga yaratamakta üstümüze yok.
Kolay yıktığımız kadar bir de kolay toplanabilsek keşke.
Ne kadar çabuk gaza gelen bir milletiz.

Allah belanızı versin ekmek derdindeki piyanisti katletmişler şerefsizler ya yasın varsa ne geziyorsun ortada yasını tutsana taziye evine taziyeye giden ama yemek derdinde olan insanlar olur ya o hesap

ölümler az mı gelmiş:KK43:

X