• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün davetiyem

• Konu Sahibi Konu Sahibi LuKu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aile ve arkadaş çevreme ( saklayacak insanlara) yetecek kadar resimli bastırdım kendi tarafıma dağıttım.daha sonrada düğünde eşim başka bastırdı.içinde kalmasın yaptır bence. ben film şeridi içersinne koydurdum.çıkarken falan çektirdiğimz resimlerden.

rsımlı davetıye ben olsam tercıh etmezdım ama yınede gonlunden gecenı yap tabı:2:sadece bı onerı benımkı:9:

Ayy kafam çok karıştı kızlar..
napsam bilmiyorum ben çok istersem diretirim nişanlıma ama ailesiylede sorun yaşamak istemiyorum çünkü direk kestirip attılar..
İlk beyendiğim şey her zaman en güzeli gelmiştir bana başka bi davetiye alırsam aklımda hep o kalıcak
Böyle konularda çok çok özzenliyim ve önem veriyorum alt tarafı davetiye diyede bakamıyorum işte..
Napsam bilemedim:26:

fotograf vermeyi düşündüğün akrabalarına ve arkadaşlarına özel, sınırlı sayıda resimli davetiye yaptırabilirsin. geri kalan herkese ayrı şık bir davetiye yaptırabilirsin.

mesela ben en yakın arkadaşımın davetiyesini sakladım, düğün fotografını vermişti onu da saklıyorum.

hayırlı uğurlu olsun, içinde uhde kalmasın.

Back