cnm eğer fotoluyu çok beğendiysen içinde kalmasın yakın akrabalarınız için sınırlı sayıda
fotolu davetiye bastırabilirsin diğer konuklar için fotoya bencede gerek yok çoğu çöpü boyluyor
bu arada hayırlı uğurlu olsun:)
sen yinede şansı dene:)o zamanda ailesi yine gerek yok diycek ..ama bu fikri nişanlımla konuşmalıyım iyi fikir canım
teşekkkür ederim.
Slm arkadaşlar.
haziranda düğünüm var. bugün davetiye bakmaya gittik nişanlımla. Ben kendi resmimizin olucağı bi davetiye beyendim.
Nişanlımın ailesiyle konuştuğumda hayır hayır kesinlikle öyle davetiye olmasın çoluk çocuğun ayağı altında mı gezsin resminiz çöpe atıldığında dışarlarda mı sürünsün dediler.
Mantıklı geldi ama ben çok istemiştim..
sadece bizim için öyle bi davetiye mi yaptırsam bilmiyorum çok güzeldi ama yaa..
Sizce napmalıyım ??
Ve resimli veya resimsiziçine nasıl bişey yazdırabilirim farklı olarak?
fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayy kafam çok karıştı kızlar..
napsam bilmiyorum ben çok istersem diretirim nişanlıma ama ailesiylede sorun yaşamak istemiyorum çünkü direk kestirip attılar..
İlk beyendiğim şey her zaman en güzeli gelmiştir bana başka bi davetiye alırsam aklımda hep o kalıcak
Böyle konularda çok çok özzenliyim ve önem veriyorum alt tarafı davetiye diyede bakamıyorum işte..
Napsam bilemedim:26:
Gonlunden gecen neyse onu yaptir canim. Sonucta yaldizlida olsa yaldizsizda olsa cöp olucak. Ama olsun sen bunu zaten bilerek dagitiyorsun.
Senin istedigin gibi olsun. Cunku sen davetiyeni omur boyu saklayacaksin ani olarak insallah. Eh oda gonlune gore olan olsun.
Ben fotomuzu koyucam.. kutsal kitap değilim ya ayol basılsın çöpe atılsın ben değilim o resmim sadece..
Ayy kafam çok karıştı kızlar..
napsam bilmiyorum ben çok istersem diretirim nişanlıma ama ailesiylede sorun yaşamak istemiyorum çünkü direk kestirip attılar..
İlk beyendiğim şey her zaman en güzeli gelmiştir bana başka bi davetiye alırsam aklımda hep o kalıcak
Böyle konularda çok çok özzenliyim ve önem veriyorum alt tarafı davetiye diyede bakamıyorum işte..
Napsam bilemedim:26:
Slm arkadaşlar.
haziranda düğünüm var. bugün davetiye bakmaya gittik nişanlımla. Ben kendi resmimizin olucağı bi davetiye beyendim.
Nişanlımın ailesiyle konuştuğumda hayır hayır kesinlikle öyle davetiye olmasın çoluk çocuğun ayağı altında mı gezsin resminiz çöpe atıldığında dışarlarda mı sürünsün dediler.
Mantıklı geldi ama ben çok istemiştim..
sadece bizim için öyle bi davetiye mi yaptırsam bilmiyorum çok güzeldi ama yaa..
Sizce napmalıyım ??
Ve resimli veya resimsiziçine nasıl bişey yazdırabilirim farklı olarak?
fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?