• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün davetiyem

• Konu Sahibi Konu Sahibi LuKu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

LuKu

Allah'a emanetsiniz ailem
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
174
1
46
İzmir
Slm arkadaşlar.
haziranda düğünüm var. bugün davetiye bakmaya gittik nişanlımla. Ben kendi resmimizin olucağı bi davetiye beyendim.
Nişanlımın ailesiyle konuştuğumda hayır hayır kesinlikle öyle davetiye olmasın çoluk çocuğun ayağı altında mı gezsin resminiz çöpe atıldığında dışarlarda mı sürünsün dediler.
Mantıklı geldi ama ben çok istemiştim..
sadece bizim için öyle bi davetiye mi yaptırsam bilmiyorum çok güzeldi ama yaa..
Sizce napmalıyım ??
Ve resimli veya resimsiziçine nasıl bişey yazdırabilirim farklı olarak?
fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.:16:

cnm eğer fotoluyu çok beğendiysen içinde kalmasın yakın akrabalarınız için sınırlı sayıda
fotolu davetiye bastırabilirsin diğer konuklar için fotoya bencede gerek yok çoğu çöpü boyluyor
bu arada hayırlı uğurlu olsun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm eğer fotoluyu çok beğendiysen içinde kalmasın yakın akrabalarınız için sınırlı sayıda
fotolu davetiye bastırabilirsin diğer konuklar için fotoya bencede gerek yok çoğu çöpü boyluyor
bu arada hayırlı uğurlu olsun:)

o zamanda ailesi yine gerek yok diycek ..ama bu fikri nişanlımla konuşmalıyım iyi fikir canım
teşekkkür ederim.:)

Son düzenleme:
Ben fotomuzu koyucam.. kutsal kitap değilim ya ayol basılsın çöpe atılsın ben değilim o resmim sadece.. :ssz:

fotolu davetiyeler hatıra olur gibi düşünülüyor ama herkes aynı hassasiyette saklamaz..
evet çöpe gidecektir...

sade şık bir şey olması daha tercih edilir..en janjanlı davetiyeler bile çöpe gitmiyor mu?

süslü ve pahalı davetiyeleri gereksiz bulurum..sonuçta sadece düğün tarihi ve adres önemli

Ayy kafam çok karıştı kızlar..
napsam bilmiyorum ben çok istersem diretirim nişanlıma ama ailesiylede sorun yaşamak istemiyorum çünkü direk kestirip attılar..
İlk beyendiğim şey her zaman en güzeli gelmiştir bana başka bi davetiye alırsam aklımda hep o kalıcak
Böyle konularda çok çok özzenliyim ve önem veriyorum alt tarafı davetiye diyede bakamıyorum işte..
Napsam bilemedim:26:

Gonlunden gecen neyse onu yaptir canim. Sonucta yaldizlida olsa yaldizsizda olsa cöp olucak. Ama olsun sen bunu zaten bilerek dagitiyorsun.

Senin istedigin gibi olsun. Cunku sen davetiyeni omur boyu saklayacaksin ani olarak insallah. Eh oda gonlune gore olan olsun.

Slm arkadaşlar.
haziranda düğünüm var. bugün davetiye bakmaya gittik nişanlımla. Ben kendi resmimizin olucağı bi davetiye beyendim.
Nişanlımın ailesiyle konuştuğumda hayır hayır kesinlikle öyle davetiye olmasın çoluk çocuğun ayağı altında mı gezsin resminiz çöpe atıldığında dışarlarda mı sürünsün dediler.
sadece bizim için öyle bi davetiye mi yaptırsam bilmiyorum çok güzeldi ama yaa..
Sizce napmalıyım ??

Bende fotolu davetiyeleri sevmem.Komşuların çocuklarının bile fotoları var bende ki benim samimiyetim yokken atmayada kıyamadığım için öylece duruyor.Yazık bence.
Birde daha dün bu davetiye olayını düşündüm.Binbir güçlükle beğenilen , üstünde şeffaf pırıl pırıl ayrı sayfa yapılmış bir davetiye geçti elime.Aldığım gibi üstü cırt yırttım ,sadece tarih ve yer kısmı kaldı kalanı hooop çöpe.Yani boşuna fazla para vermeye gerek yok.Ben 2. hamur kağıttan yaptırmıştım.Hem doğa dostluğu hemde tasarruf yapmış oldum.tavsiye ederim.

napsam bilmiyorum ben çok istersem diretirim nişanlıma ama ailesiylede sorun yaşamak istemiyorum çünkü direk kestirip attılar..
İlk beyendiğim şey her zaman en güzeli gelmiştir bana başka bi davetiye alırsam aklımda hep o kalıcak
Böyle konularda çok çok özzenliyim ve önem veriyorum alt tarafı davetiye diyede bakamıyorum işte..

Ne sorun yasayacaksin ki bu senin dugunun. Tabiki senin isteklerin olacak.

Sana tavsiye asssla ama asssla baskasini kirmiyim, uzmiyim diye kendi isteklerinden odun verme sonucta kirilanda uzulende sen olursun.

Gonlunden gecen neyse onu yaptir canim. Sonucta yaldizlida olsa yaldizsizda olsa cöp olucak. Ama olsun sen bunu zaten bilerek dagitiyorsun.

Senin istedigin gibi olsun. Cunku sen davetiyeni omur boyu saklayacaksin ani olarak insallah. Eh oda gonlune gore olan olsun.

Dimi canım yaa..davetiyeme bakarken ne kadar güzel diye bakmak istiyorum yıllar sonra.. ne kadar özensiz davranmışım demek istemiyorum..küçük şeyler ama önemli iştee..
Kendi ailem bile gerek yok diyolar.
nişanlımla konuşiyim ben bu konuyu bi daha:1:

İçinde sakın kalmasın, eğer çok istiyorsan kendinize özel bir tane bastırabilirsiniz,
bizde eşimle kendimize özel bir tane davetiye bastırdık çok önemliydi çünki ikimiz için :16:
şimdide her özel davetiyemize baktığımda iyikide yaptırmışız diyorum,
evet davetiyeler özenle saklanmıyor malesef bu yüzden bende fazla para verme taraftarı değilim,
ki düğün zamanı çok masraf olacağından birazından kısmak mantıklı bana göre.

Sana bişey diyim mi canım? resim konusuna gelince bence yaptırmalısın gayet hoş duruyolar. Ayrıca resimli davetileri çoğu kişinin normal davetiye gibi atmadığından eminim. Kaç kişinin bizde dahil evlerinde fotoğrafların içinde gördüm öyle saklamışlar hep düğün fotoğrafı gibi hatıra. Fakat sana bi fikir veriyim eğer ben şimdi evlencek olsaydım hem resimli olmasını isterdim hemde magnet yaptırmak isterdim süper bi hatıra. Bence bunu bi düşünmelisin canım çok tatlı magnetler var :16: hemde değişik olur.

Ben fotomuzu koyucam.. kutsal kitap değilim ya ayol basılsın çöpe atılsın ben değilim o resmim sadece.. :ssz:

ahahaha bu yorumu cok begendım .
arkadasa katılıyorum .kutsal kıtap degılsınız sonuc da .
bence de ıcınız de kalmasın .ıstedıgınız gıbı olsun .:16:

Bizimde hem nişan, hem düğün davetiyelerimiz resimliydi oldukça güzel oluyor ..ayrıca davetiyeyi alan kişiler, üzerinde resim olduğu için olsa gerek ki diğer davetiyelerden daha farklı görüyorlar ve atmıyorlar...iyi bir fotoğrafçı tarafından çekilen dış çekimli şık bir foto bence oldukça güzel oluyor...

walla kim ne derse desin SENİN davetiyen o.. nası istiosan öle yaptır.. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler, ben bunu isitorum diyince kimse bişi diyemez.. ama ayyy bilmem kiii bu mu olsa bu mu olsa dersen mutlaka karışırlar... sen hangisi istiosun? çicekli mi güllümü allı mı boyalı mı resimli mi yıldızlı mııı... gönlünden hangisiiii geçiiosa.. şimdiden mutluluklar :54:

Biz farklı şehirlerdeydik ve cok yogun çalııyordukk..ben davetiyemi,beyaz eşyalarımı,tv sehpamı,tv mi ve bi çok eşyamı görmemiştim....eşim koltukların rengini bilmiyordu:D hatta ben nikah şekerimi,damatlıgı görmemiştim eşimde gelinliği:):) aklıma geldi de şimdi deli cesareti benimki...evi yerleştirirken çok keyif almıştık....ama davetiyem kibar ve şıktı....ben de çok fazla para harcanmaması taraftarıyım ama ben davetiyemi önemsiyorum diyorsan ben yaptırırdım:) kimseyide dinlemezdim:27:

Slm arkadaşlar.
Sizce napmalıyım ??

Ben olsaydım resmimizin bulunduğu bir davetiye tercih etmezdim..tamam resim kutsanacak birşey değil,mahremde değil ama milletin elinde niye gezsin,niye çöpe atılsın ki?ama çok beğendiysenizde içinizde kalmasın,insan hergün evlenmiyor sonuçta.biz davetiyemizin içine Nazım Hikmet'in "Tahir ile Zühre Meselesi" şiirinden bir dörtlük yazdırmıştık.çok sevdiğimiz bir şiirdi ve herkesin çok hoşuna gitmişti.sizinde böyle ortak beğendiğiniz bir dörtlük ya da söz falan varsa yazdırabilirsiniz.şimdiden mutluluklar dilerimmm.

canım davetiyen içine sinsin. sadece 20 tanesini filan resimli bastırmak istediğini söylersen itiraz edeceklerini sanmıyorum ama nişanlına söyle bunu ailelerin bu tutumunuda anlamıyorum biz herşeyi nişanlımla ikimiz seçtik aile büyükleri yoktu yanımızda gerekte yok zaten onlara. biz 1000 tane davetiye bastırdığımız için fiyatı uygun olanlardan seçmek zorunda kaldık tek sıkıntımız buydu.

Bende binbir özenle hazırlanmış o güzelim davetiyeler için üzülürüm hep çöpte vs gördüğümde..Çok istiyorsanız içinizde kalmasın tabi,istediğiniz kadarını resimli bastırın ailenize ve yakın dostlarınıza vermek üzere..Ailede ve yakın dostlarda yıllarca saklanır bence hatıra olarak..
Mutluluklar dilerim..

Back