• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün davetiyelerimiz ve biz!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
118
s6300044av6.jpg

s6300046ui6.jpg

burada mutluluğumuzun belgelerini paylaşalım mı bayanlar hazır mısınız ben başladım bile ! :asigim::1hug:a.s.:nazar:
s6300045na4.jpg
s6300043ry8.jpg

26 eylül 2002 perşembe günüydü saat 21:10 da nikahımız kıyıldı ve biz çok şükür bugünlere geldik ve şimdi tam üç kişiyiz ikiydik üç olduk dört olacağız inşallah!tüm herkese mutluluklar dilerim bir ömür boyu aynı yastıkta uyuyp yaşlanmaya ve ölmeye!

Son düzenleme:
mrb canım
düğün ne zaman tam okunmuyor
ama benim şiirimle aynı
çok anlamlı bir şiir tercihin icin teprikler
bende 10 günlük evliyim
benden tavsiye o anı kimsenin mahvetmesine izin verme
benim düğünüm zehir oldu

mrb canım
düğün ne zaman tam okunmuyor
ama benim şiirimle aynı
çok anlamlı bir şiir tercihin icin teprikler
bende 10 günlük evliyim
benden tavsiye o anı kimsenin mahvetmesine izin verme
benim düğünüm zehir oldu

yazıyı anca tamamladım resimlerle beraber diye heralde okuyamadın canım 20.eylül 2002 de evlendik bide dünya tatlısı kızımız oldu 1,evlilik yıldönümümüzde canım !
mutluluklar dilerim!a.s.

bu düğün davetiyem yanımda olmadığından siteden bulup koydum. :nazar:

62299768aw7.jpg

bu da nişan davetiyem

davetiyesp6.jpg

harikaymış canım allah daim etsin inşallah bir ömür mutluluğunuzu !
ama resimde isterizzzzzzzzzz!

Son düzenleme:
güzel bir topic olmuş cnm ya iyi fikir en kısa zamnada yükleyeceğim bende :)
hem yeni evlenen ve farklılıklar arayanlara fikir olur..
benim düğün davetiyem de karikatürlerle , tanışma ve evlenmemize kadar olan aşk hikayemizi kısaca anlatmıştık..
akşam koymaya çalışırım:) hepsi çok güzel ..mutluluklar hepinize.. ;)

benim düğün davetiyem de karikatürlerle , tanışma ve evlenmemize kadar olan aşk hikayemizi kısaca anlatmıştık..

hep dertlerimizi değil ya güel olan herşeyimizide açalım burda konuşalım bakalım ,ilginç gelen ,göze çarpan ları çarpmayanları görelim ama mühim olan burada mutluluğumuzu paylamşmak değil midir ki amacımız mutluluk olsun evlendiğimiz o ilk günkü gibi !

kızlar işte bu da benim ki idi...15 yıllık bir süreci 8-9 tane küçük sayfalara karikatüreze ederek sığdırdık aşkımızı ve hikayemizi...4 yılı askın oldu evliliğimiz.3 yasında kızımız var..davetiyemdeki şu metni de ben yazmıştım''HAYATIDA PAYLAŞALIM AŞKIN YANINDA,AMA HAYATTA BİTMESİN AŞKTA,SEVGİ İLE ÇOĞALALIM YAŞAM BOYUNCA'' ;)herkese mutlulklar:)
davetiye004zv9.jpg

davetiyedeki sayfalardan sadece birkaçını koydum arkadaşlar..toplam da bayağı bir var...bu şekilde hikaye baştan sona anlatıldı..umarım fikir olur sizzlere..

keşke bir tarih falan yazsaydın ne zmandı die bilseydik tebrik ederim canım allah mutluluğunuzu daim etsin!

çok merak ettim karikatürü,bende farklı bişey olsun istiyorum beekliyorum canm takip edicem resmi eklemeni:)

Back