Düğün Davetiyeleri ve Davetiyeye Yazılacak yazılar

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Bircok urun arasindan bunlari secebildim. O kadar guzel seyler var ki bakmanizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihayet ermeye az kaldı muradımıza
İnşallah darısı tüm bekarlarımıza
Şahit olsun herkez mutluluğumuza
Artık tek bir adım kaldı sıcak yuvamıza...
Nişanlanıyoruz duyururuz tüm dostlarımıza.......

(bizim davetiyemiz böyleydi... gerçi baş harfleri NİŞAN'ı oluşturduğu için daha süslü ve belirgindii...
pek şairane değil ama ben yazmıştım... öyle bastırdık... düğünede aynı tarz birşeyi yazmayı düşünüyorum...

BENİM DAVETİYEM BU

İÇİNDEDE ŞÖYLE YAZIYOR;ARALIK DEDİK OLMADI, OCAK DEDİK OLMADI;
ŞUBAT,MART,NİSAN DERKEN MAYISTA GELDİ
SONUNDA 22 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ EVLENİYORUZ.
TÜM SEVENLERİMİZİ DÜĞÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ :)

Son düzenleme:
kızlar yaza evlenıyorum ama davetiyede ne yazacak bir türlü bulamıyorum.biraz araştırma yaptım hep mani gibi şeyler var.farklı bi davetiye yazısı varmı?

evet canım bende araştırıyorum internette hiç güzel söz yok.bi kaç başlık açtım silindi Kötü Kazen
bi kaç tane ben buldum istersen bunlara bi bak yerimseniben

* yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik.tekrarı olmayan bu günde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
- ömür boyu mutluluğa imzalarımı atarken,yanımızda olmanızdan mutluluk duyacağız.

* Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi dileği ile ortak yaşama adım attığımız bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız...

bende bunlardan birinden seçeceğim. diğerleri çok saçma sözler güsel bişey yook :dilcikar:

benim için anlam ve önem ifade eden tarihlerden gelişigüzel serpiştirilmiş düz bir davettiye yeterli olacaktır.bir dizide adam sevdiği kadın için bir davetiye hazırlamıştı ilgimi çekti aklımda inşş nasip olur "HER AKŞAM AYNI EVDE KARŞILAŞMAK İÇİN...........EVLENİYORUZ."yalın sade temiz bir anlatım.zaten davetlilerin çoğu düğün sonunda evlerine gidip kendi dertleriyle uğraşmayacaklarmı...yerimsenibensenin mutluluğun mutsuzluğun ilelebet bakiliğin falan kartonda fazlalık olacak

Biz
Birbirimize duyduğumuz sevgiyle kanatlanıp mutluluğa doğru uçuyoruz
Akıp giden hayatın içinde
Kendimize dair yeni bir sayfa açarken
Nişan törenimizde siz dostlarımızı
Yanımızda görmek istiyoruz

Beraberliğimizi evliliğe götüren yolda
sizlerle beraber olmayı diliyoruz.

Yaşamın bir anlamı da sevmek.
Aşık olmak ise; birlikte güzeli aramak.
Doya doya beklemek özlemekse,
Aradığını bulmak da bulduğunda evet demek ise
Biz,
"EVET"i demiştik.
Bunu sizlerle beraber yinelemek istiyoruz.

Dileriz ki, Sevenler hep kavuşsun ve mutluluklar bir yaşam boyu sürsün... 8ARALIK 2007 Cumartesi günü hepinizi bu mutluluğumuza şahit olarak bekliyoruz...

O gün herkes aşktan söz etsin diye, Hayat bitmeden Aşk da bitmesin diye, Ali ve Ayşe mutlu olsunlar diye, sizleri nişanımıza bekliyoruz.

Güller sadece bizim için açtı. Doğa, bizim için uykusundan uyandı. Güneş bizi gördüğünde tekrar doğmaya başladı. Bizim hayatlarımız birlikte anlam kazandı.

İkimiz teker teker yürürken yolda, Aşk sardı etrafımızı bir anda... Bundan sonra tek olmak yasaklandı bize, Artık biz "biz"iz... Sizleri de bizimle mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz...,

Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik.
Ve bugün perdeyi açıyoruz.
Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir…
Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir.
Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım

Son düzenleme:
bis değişik olsun diye bambu davetiye yaptırdık
ankarada varmıs yerlerı sadece
işçiliği mükemmel değildi
iç kağıtlarının baskıları dijital baskıydı çok özel bişey değildi
ve hazır gelmedı oturduk 500 davetıyeyı tek tek hazırladık
ertesi gun baktık ki kıvırıp bambunun içine koydugumuz kagıtları tutturmamız ıcın etıket yollamıslar o etıketlerın hepsı acılmıs ve kagıtlar cıkmadı bambuların ıcınden bınbır zorlukla cıkardık tekrar teker teker sardık mınık lastıklerle tutturduk tek çare olarak
dolayısıyla o malzemelere gore fıyatı oldukca yuksek geldı 2,30 ytl adet fiyatı
pişman olduk normal kagıt davetiye bastırmadıgımıza
bambu davetiye düşünenlere deneyimimi aktarmak istedm
google den bambu davetiye yazınca çıkıyor

Ben davetiyeme ne yazdıracağımı bir türlü bulamamıştım taaki son dakikaya kadar. Davetiyem kırık beyazdı, sıradan bir metin yazdırmıştık ama fonda şu şiiri yazdırmıştımı ve çok beğenilmişti davetiyemiz: seni sevmeyeseydim bu şiiri yazmayacaktım,bu sayfa boş kalacaktı seni tanımasaydım.

arkadaşlar konuyla pek alakam yok ama söylemek istediğim birşey var. bize ne zaman davetiye gelse, işte bıkbık klasik cümlelerden sonra sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız kısmında "sizleri de" yerine "sizleride" yazıyo. lütfen matbaacıyı uyarın. yanlış yazmasınlar, ben çok sinirleniyorum görünce. o kadar para veriliyo. :asigim: davetiye ne kadar güzel olursa olsun, o hata sıfırlıyo gözümde.

bende karasızlardanım. ama bulunanlarda çok klasik kendim bişeler uydurim diyorum yapamıyorum.bulursanız paylaşın burda.burda okumuştum her aksam aynı evde karsılasmak için....evleniyoruz. bu çok sade benim çok hoşuma gitti ama yinede karar veremiyorum ki offfffffff

bizim davetiyelerimiz baskıda şuanda. :sm_cool:

grafiker arkadaşım vardı o tasarladı. :1hug:

kapaklı beyaz bir davetiye.

içerisindeki söz çok hoşumuza giden bi şarkının sözleri. :asigim:

hazır olsun buraya koyucam resmini yerimseniben

nette gezinirken bakın ne buldum:)) değişik gerçekten. içinden hap niyetine çıkan drajeler de, badem şekeri. nikah şekeri & davetiye birarada olmuş yani..

seni sevmeyeseydim
bu şiiri yazmayacaktım,
bu sayfa boş kalacaktı
seni tanımasaydım

ben cok sevdim bu şiiri.. davetiyem pek içime sinmedi daha doğrusu bi de davetiye için ağır masrafa girmeyelim, nasılsa kimsenin davetiye saklama alışkanlığı yok diye öyle bi davetiye seçtik.
eğer izin verirsen bu şiiri davetiyede kullanabilir miyim? bari içeriği içime sinsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…