dugun daveti..

nilays

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
193
66
298
40
İstanbul
Merhabalar
camıde dugun,nişan nasıl yapılır ılla bayan davetlıler etek elbıse mı gıyer bu konuda bılgısı olan varmı
ben bir davetli olarak gıtcem erkek arkadasımın düğünü var cunku, ne gıysem nasıl gıyınsem karar
veremedım kendımın bası acık oldugu için kız tarafı koyu carsaflıymışş.. pantalon uzun tunık esarp olur muu yoksa ılla uzun etek elbısemı gıyılır bılmıyorum ayıplanmakta ıstemem ılk olucak cunkuu bılenınız var mıı ...:(

uzun bi etek ola bilir,ama dedigin gibi uzun tunik pantolonda olur ama pantolon fazla dar olmasin,tbi sana kalmis
ama canim tavsiyem su sakin basina bi esarp gecirip emanet gibi takip girme,cok yobaz oluyo
bi bone al,sacini guzelce topla tam kapat basini oyle git

tesekkur ederım bıraz rahatladım :) yok yok emanet gıbı takmam zaten başörtuyu cok dar gıyen
bırıde degılım şöyle guzel bır kumaş pantalon, uzun hırka (kalcamı kapatan) bırde sacım gorunmuycek sekılde başörtü saolll ;)

tesekkur ederım bıraz rahatladım :) yok yok emanet gıbı takmam zaten başörtuyu cok dar gıyen
bırıde degılım şöyle guzel bır kumaş pantalon, uzun hırka (kalcamı kapatan) bırde sacım gorunmuycek sekılde başörtü saolll ;)

dugun gectimi gectimi???:45:
bisey ekliycektimde ben...

Back