- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
Sogan dogramasini kesinlikle bilmeli. Elim cok kokuyor, o doğrasın.Yok ayol ev işi yapar demek istiyorum yeni evlenecek kariyerli kızlarımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogan dogramasini kesinlikle bilmeli. Elim cok kokuyor, o doğrasın.Yok ayol ev işi yapar demek istiyorum yeni evlenecek kariyerli kızlarımıza
kocası mühendis miKocanın mühendis oldugunu mu söylemek istiyorsun ceyceyyoksa direk mi söylüyorsun.
Sogan dogramasini kesinlikle bilmeli. Elim cok kokuyor, o doğrasın.
Heeee öyle. Ama şatafatlı düğün yapmadı çok üzgünüm çokkkkkkkocası mühendis mi
Ver eline once buyuk doğrarken sonra küçük kucuk öğrenir. Hem ağlar hem doğrar.bi ben bulamadım soğan soyan adam ya
Her an boşayabilir seni dikkatli olHeeee öyle. Ama şatafatlı düğün yapmadı çok üzgünüm çokkkkkk
Aaaaaa öyleymişkocası mühendis mi
vah vah vah güzel kardeşimHeeee öyle. Ama şatafatlı düğün yapmadı çok üzgünüm çokkkkkk
Doğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızıHer an boşayabilir seni dikkatli ol
Ben 9 senedir adam beni boşamasın diye kırk takla atıyorum. Şatafatlı düğün yapanlar anlayamazDoğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızı
Kuzeninden hiç emin değilim. Boşayabilir o.Doğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızı
Doğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızı
Yok aşık oldu bu sefer boşamazKuzeninden hiç emin değilim. Boşayabilir o.
Vallah billah anlayamıyorum. Bosamamasi icin şatafatsiz olmalıymış. Bende diyorum bu herüf beni niye bosadiBen 9 senedir adam beni boşamasın diye kırk takla atıyorum. Şatafatlı düğün yapanlar anlayamaz
Anası bulmadı mıydı?Yok aşık oldu bu sefer boşamaz
Daha şatafatlısını yapmak için düğünün boşamıştırVallah billah anlayamıyorum. Bosamamasi icin şatafatsiz olmalıymış. Bende diyorum bu herüf beni niye bosadi
Hemen nasıl birini bulup evlendi kiHayır ben ayrılık kararı verdiğimde tanıştılar, çokta sevdi kız çokta mutlu oldu, benimle olmasına da gerek yoktu, olay bu kadar Herkes nasibiyle evlenir, biz evlenebilecekken mahvettik her seyi. Bir ay icinde evlenen bir insanda çok sevgi arayamıyorum ama kızın saflığı duruluğu etkili olmuş olabilir.
Yok anası ev kızı buldu kendi diş doktorudavul bile dengi dengine anacığımmm.Anası bulmadı mıydı?
Akrabaymış, bekliyormuş hazırda meğer ahahah.Hemen nasıl birini bulup evlendi ki