• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün, bosanma vs

Her an boşayabilir seni dikkatli ol 😂
Doğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızı😔

Doğru az masraf yaptı ne de olsa. Gözden çıkarabilir şatafatlı düğün yapmadığı için burda konuşulan mantığa göre. 1 aya doktor kuzenim evlenecek o da düğün yapmıyor demek ki 1 seneye kalmaz boşayacak kızı😔
Ben 9 senedir adam beni boşamasın diye kırk takla atıyorum. Şatafatlı düğün yapanlar anlayamaz 🙄

Kuzeninden hiç emin değilim. 😀 Boşayabilir o.

Eks koca hem şaşalı yapti, hem şaşalı bosadi. Her şeyimiz en sasalisindan, asagisi kurtarmıyor 🤣🤣🤣

Hayır ben ayrılık kararı verdiğimde tanıştılar, çokta sevdi kız çokta mutlu oldu, benimle olmasına da gerek yoktu, olay bu kadar ☺️🤷🏻‍♀️ Herkes nasibiyle evlenir, biz evlenebilecekken mahvettik her seyi. Bir ay icinde evlenen bir insanda çok sevgi arayamıyorum ama kızın saflığı duruluğu etkili olmuş olabilir.
Hemen nasıl birini bulup evlendi ki

Back