- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
- 133
merhaba KK Canları
Nisan ayında (2020) nikahım olacak..
Nişanmda bohça yaptırmadım düğünmde istediğimi alırım yada aldırırım diye..
Şimdi de düğün bohçası olarak nişanlmla ben ikimiz birbirimize kendi isteklerimizi alalım yada birbirimize aldıralım diyoruz..
bohça kısmı sadece aileler için olsun..
yani erkek tarafı bize gelirken sadece benm aileme bohça getirsin anneme abime yengeme halama çcouklara vs..
bizde kız tarafı olarak sadece onlara Annesine babasına kızkardesıne eniştesıne bohça göturelım diyorum ..
yani bu tamamen benm daha sonradan aklıma gelen durum..
ben nişanlmn istediklerini kullanacaklarını alırım yada o alr nasl olursa vereyim kendnsıne bohçaya gerek yok
o da benm versin kullanacaklarımı direk bohçaya gerek yok.. Çünkü ben iç çamaşır vs kimse görsün istemiyorum..
sizce nasıl olur ? soran olursa biz aldık verdik deriz..
Nisan ayında (2020) nikahım olacak..
Nişanmda bohça yaptırmadım düğünmde istediğimi alırım yada aldırırım diye..
Şimdi de düğün bohçası olarak nişanlmla ben ikimiz birbirimize kendi isteklerimizi alalım yada birbirimize aldıralım diyoruz..
bohça kısmı sadece aileler için olsun..
yani erkek tarafı bize gelirken sadece benm aileme bohça getirsin anneme abime yengeme halama çcouklara vs..
bizde kız tarafı olarak sadece onlara Annesine babasına kızkardesıne eniştesıne bohça göturelım diyorum ..
yani bu tamamen benm daha sonradan aklıma gelen durum..
ben nişanlmn istediklerini kullanacaklarını alırım yada o alr nasl olursa vereyim kendnsıne bohçaya gerek yok
o da benm versin kullanacaklarımı direk bohçaya gerek yok.. Çünkü ben iç çamaşır vs kimse görsün istemiyorum..
sizce nasıl olur ? soran olursa biz aldık verdik deriz..