Dugun arifesi

didoscskn

Evli, mutlu
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
110
149
53
33
Kizlar merhaba 2. Hafta sonra dugunum var fakat ben bi tuhafim. Hayal gibi sanki hersey. 6. Yilimizda sonunda evleniyoruz. Onceleri skinti yasamistik ama simdi hic bir problem yok aksine hersey cok guzel ilerliyo. Kendimi adapte edemiyorum. Soz nisan dugun 5 ay icinde oluyor acaba ondan mi? Bana yardim edin

Ayy ne kadar guzel ya.Rabbim mutlu huzurlu yasamayi nasip etsin insallaaahh.
Biz de 7. yilimizda evlenecegiz.
Benim 5.5 ayim kaldi ama 2 haftam kalsa bende inanamaz afallardim herhalde.
Ne kadar guzel zaten yillardir beklemissiniz. Bizimde 9 ayda olmus olacak hepsi.ekimde sozlendik kasimda nisanlandik kismetse temmuzda da evlenecegiz. Bana 5.5 ay bir turlu gecmek bilmiyor. Ne mutlu size tadini cikarin bence.

Benimde sizin gibi oldu 5.5 ay nasıl geçer ki bilmem gün sayıyorum

Herkes de görünüyor bu hayal mi gerçek mi idrak edemiyor insan ben bazen çeyiz filan bakarken inanamiyorum nişanlı olduğuma sakin ol v anın tadını çıkar hayırlı olsun

Rabbim bu mutlulugu herkese nasip etsin. Vallahi aralikta nisanlandik daha dun gibi. Nisandan sonra daha cabuk geciyo hersey ama kina gecesindeki o ani hayal ederken bile agliyorum

Bende öyleyim zor geliyor ailemden ayrılmak yeni bir düzene gitmek. Sonra diyrim zamanı gelince herkes kendi yuvasını kuracak mecbur sevdiğimi düşünüyorum kendimi rahatlamaya calisiyorum çok fazla düşünme olumsuz şeyleri bizim burda gelin hastalığı derler düğüne yakin olur seninde öyle olmuş canım.

Can'ım hayırlısı olsun hiç sıkma kendini en güzel anlarının tadını çıkartmaya bak Allah hayırlısıyla düğününüzü yapmayı , Mutlu huzurlu sağlıklı geçinmeyi nasip etsin

Bizde salı günü nişanlandık ve diyorum ki rüyadayım sanki ya hala inanamıyorum 5 sene sonunda olabilir mi bu bence biz değiliz diyorum olanlar gerçek değil ki mutluluklar diliyorum

Yalniz degilmisimmm ben de kendi kendime kuruntuya kapildim hepimizin hakkknda hayirlisi olsun. Allah gonlumuzde olani yasamamizi nasip eder insallah

Her gecen gunu sayiyoruz artik. Zaman duruyor gibi.
Ama bir yandan da ailemi birakacak olmak zoruma gidiyor
Ben de var bazen bu duygular aileme 5 saat uzaklıkta olacam inşallah bunun verdiği rahatlık var Rabbim pişman etmesin. Hayırlısıyla kavusalim sevdiklerimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…