• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü Tencerenizin markası nedir?

düdüklü tencerenizin markası nedir?

• Ankete Katılan
    52
Biz fissler kullanıyoruz pahalı olsada öyle rahat kii değiyo ve tüp uzun süre bitmiyo
en geç 20dakikada etli kurufasulye yemeğini çok lezzetli şekilde pişiriyo
Bizimkinin bi alt modelini aldı babam o iki dakika geç pişiriyo ama ucuza aldık onu 237TL'ye kampanyası vardı :sm_cool:

Çeyizime de alacahh bubaam :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

MeDuSa n'aptın sen yaa... Hiç kuru fasulye 20 dakika pişirilir mi? Ben 10 dakika pişirecekken 13 dakika pişirdim ortada fasulye falan kalmamıştı.

MeDuSa n'aptın sen yaa... Hiç kuru fasulye 20 dakika pişirilir mi? Ben 10 dakika pişirecekken 13 dakika pişirdim ortada fasulye falan kalmamıştı.

Zaten üstünde iki aşamalı çizgisi var 3-4dkda çıkıyorsa eğer altını yarım yapıp en küçük yere alıyorsun orda 10dkda pişiyo fakat etliyse 15dk falan tutuyo galiba annem toplam 20dk kadar eee o kadarda olsun zaten bazı düdüklüler kuru fasulyeyi bi saatte pişirmiyo kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle fissler. Örneğin yeşil fasulye mi pişireceksiniz düdüğü çıkıyor 100e kadar sayıyoruz ve kapatıyoruz :) Yoksa eriyor. Tavuk mu haşlıyoruz 10 dk'yı bulmaz valla. Az önce 10 dk haşladım da çok pişmiş dağılmış gitmiş valla. Arkadaşların da dediği gibi tüp açısından oldukça ekonomik. Geçende dana eti kavuracaktım önceden biraz haşlarım ben. 5 dk düdüklüde haşladım millet kuzu eti mi bu diye sordu. Annemin deyimiyle sihirli bu düdüklü tencere. Türkiye'ye gelmemişti daha annem Almanya'dan getirmişti yıllar yıllar önce. Yıllardır kullanıyoruz çokkk memnunuz. Çeyizim için çifter çifter aldım valla seve seve de kullanıyorum.

Back