How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

düdüklü tencere tefal ?

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
116
İstanbul
kızlar selam;
düdüklü tencere almak istiyorum.tefalin clipso control plus 6 lt olanı beğendim.kullanan var mı?memnun musunuz?

$Clipso Control Plus 6 lt, 475 TL yerine 349_90 TL.jpg

Canım, kullanan arkadaşlarım çok memnun olduğunu söleyince, bende bunun 2li setini aldım çeyizime, biri 4.5lt diğeri 8lt ydi yanlış hatırlamıyosam :34:

Ben de tefal clipso kullanıyorum. Ama resimdeki model değil, biraz daha farklı.
Ben fazla düdüklü kullanan biri değilim o yüzden verdiğim paraya değmedi diyorum ama kullanımında bir sıkıntı olduğundan değil, az kullandığımdan.

canım bizim ailede çok kişi kullanıyo araştırmaya başlayınca herkes tabiki tefal dediler ve bende ondan aldım 6lt...fakat ben outletten aldım hele bide renk olarak turuncu olunca 200e yakın indirim olmuştu:66::66::66:

canım bizim ailede çok kişi kullanıyo araştırmaya başlayınca herkes tabiki tefal dediler ve bende ondan aldım 6lt...fakat ben outletten aldım hele bide renk olarak turuncu olunca 200e yakın indirim olmuştu:66::66::66:

güle güle kullan canım.hayırlı olsun...

bende 6 lt siparişi verdim...

güle güle kullan, bende 8 lt lik var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ve çok menmunum hatta babamda benimkini beğenince onlara da aldık onlarda çok menmunlar

bende de turuncusu var ama ben alırken turuncu olanın, lacivertin bi üst modeli olduğunu söylediler:)

Back