Dudaktan Kalbe - Show Tv

Ne korkuyor bu lamia cemilden sanki çok gizli bir sırrını biliyor şantaj yapmasına izin verecek. Zaten kenanı seçerse çocuğun kendinden olduğunuda söyler.

Ay Nedir Bu Dizinin Ve Lamianin Uyuzluğu,zaten Dizinin Yarisindan çoğu Reklamla Geçti Bayildim Sinirden,cemil Bu Seferde Kenanla Gidersen Filan Diye Tehtit Etti Lamiayi,şu Nimetle Enisemi Ne Onlara Gicik Oluyorum Tek Dertleri Lamia,bide Cavidan Kenandan Ayrilmaktan Son Anda Vazgeçti,hele En Sonunda Kenan Gel Diyo Lamia Bönbön Yüzüne Bakiyo Ne Bu Ya Valla Yalan Rüzgarini Geçti,galiba Yeni Sezona Izlemem çok Sikildim Bu Hizla Giderse Insani Hasta Eder Bunlar

:roflol::roflol: Ne güldüm Yarebbim.

Dizinin fragmanları verilmeye başlandı,dün tv.de gösterdiler lamia kimseyi seçmiyormuş ne kenanı nede cemili,kaçıp ağvaya gidiyomuş kızıyla ve orada çalışmaya başlıyomuş bu arada kenanla cemilde lamianın peşinde bakalım başlasın artık özledim kış dizilerini valla

evet bende gördüm kenanla cemil dövüşüyorlardı:))))cemil acaip dağıtmıştı saç sakal birbirine geçmiş dudaktan kalbenin çekildiği ahşap ev varya deniz kenarında olan değil onun yanından o kadar geçtimki hatta genelde her pazartesi çekim yapıyorlar cemilide gördüm aynı tv de nasılsa öyle çekim yapılırken bile şahit oldum eminim sküdarda oturan birçok kişide görmüştür

evet ya..
ben bu diziyi yaz tatilinde tekararlardan izledim
şu lamia dışında hepsi iyi
ama lamia bence çok zayıf kalmış rolüne de
burak hakkıyla şöyle başabaşa oynayacak daha duru ama daha çok şey anlatma yeteneği olan bir hanım olsaymış

ya çok güzel bir dizi severek te kaçırmadan izliyorum ama şu zart zurt gerekli gereksiz zoomlamaları yok mu!..bir de lamia karakteri kadarda iyi olunmaz canım fazla abartılı lamia.. bu arada cavidan ın kostümleri nerden bilen var mı? bayılıyorum onun tarzına ve giyimine tam tarzım benim de... karakter olarak ta dizi de severim...

hayatımda bu laima kadar uyuz bi kız olsa boğar öldürürdüm sanırım..
Kenan karısından boşanmış kapısına kadar gelmiş başkasnıdan bildiği çocukla birlikte Lamia yı kabul ediyor..Hanımefendi burnunun dikine gidiyor..
varmıdır bu kadar saf insan ya..

ne olcak lamianın hali sinir olmaya başladım valla kenan öğrendi herşeyi hala inat ediyor deli mi ne kavuşsunlarda bitsin artık yaaaaaa

dizi yine ağır vasıta.....
lamiada gram değişiklik yok......
kötü adam cemil yine peşlerinde..dizi böyle uzar gider......

Lamia o kenanla giderse gerçekten saftır.
Cemil onun için ne hallere düşmüşken kenan bey gayet iyidi cavidanla :mymeka:
cemil derim ben:asigim:

Son düzenleme:
dizinin ilk bölümlerini çok fazla izlemedim ama yinede çocuğunun babası kenan ı seçmeli ya.yazık çocuğa:)) ama bu saftirik lamia hiçte kenanla gideceğe benzemiyor.

Şunu anlamıyorum lamianın kenandan çocuğu var ve hala kenanla siz diye konuşuyo geçen çok sinir oldum o sizli konuşmalarına hayret bişey doğrusu

evet ya benimde dikkatimi çekti ve bir anlam veremedim.Adamla çocuk yaparkende böyle sizli bizlimi konuşuyordu acaba:roflol:

dudaktan kalbeyı ızleyen yokmu arkadaslar bende alıskanlık olmus galıba ızlemeden edemıyorum gercı hep aynı hep ayını lamıa hem aglıyor ya bu kız ne zaman gulecek bılmem kararsız huseyın kenan bu aksamda lamıaya askını ılan edıyor nasıl sey anlamadım valla

bende izliyorum lamia sevdigini söylemez,kenan cavidanın dolduruşuna gelir.adam olsa seviyorsa boşanır evlenir lamiayla gerçi lamia türk sinamasından çıkma gibi kabul etmez kim bu devirde sevdigi adamı helede ünlü ve zenginse istemez laf işte

ya ben bu diziden bir şey anlamadım..ee kenan öğrendi çocuğun kendisinden olduğunu,lamia yıda seviyor,lamia da onu seviyor..ee bunlar neden hala bulaşımıyorlar anlamadım..bir ara cavişdanı terk edecekti galiba..ee ne oldu şimdi..ortada bir şey yok kavuşmamaları için ama hala ayrılar

Ayy yaa Kenan tam seni seviyorum dedi Lamiaya dizi bitti.Salıyı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bence Lamia rolünü çok iyi yapıyo.Kenan, Lamia'nın bebeğinin babası olduğunu öğrendi ama hiç birşey yapmadı.
Zaten kavuşamayacaklar Kenan ve Lamia ayy çok üzülüyorum yaasenağlama

ayy arkadaslar dizide bu siralar cavidanfena bagiriyor
sizde rahatsiz oluyonuz mu onun sesinden
iyyyy-tatlicadiarzu-

Lamia nın son bölümde ben hala kenanı seviyorum cemil bey demesine çok kızdım :@ o neydi öyle ya o taş kalpli sevilir mi bi tek kendini düşünür sever bi ton hakaret etti hala kenanı seviyorum diyor insan deli olur valla

Back
X