Dudakta Uçuk

icefrezya

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
1.228
2.218
333
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Mayıs ayından beri her ay uçuk çıktı dudağımda. Bu ay 5.si çıktı. Krem kullanıyorum. Regl öncesi dönemde çıkıyor farkettiğim kadarıyla. Ancak bu uçuk için bir sebep midir bilemedim. Sizlere danışmak istedim, bu kadar sık uçuk çıkması ile ilgili bilginiz var mı ya da bir yönlendirmeniz olur mu?

Uçuğun çıktığını fark ettiğin an limon ile dağla hemen. Doktora git uçuk bi kere çıkar ise sürekli devam eder bende iki yıl önce öyleydim bana ilaç ve uçuk kremi vermişti bir ay kullandım şuan çok nadir çıkıyor bende

Bu bir virüs, onu tedavi etmeniz gerekiyor önce.
Kremle midir yoksa başka bir ilaçla mı bilemiyorum, hiç yaşamadım.
Dolayısıyla uçuk deyip geçmeyin, bir hekime danışın.

Bu bir virüs, onu tedavi etmeniz gerekiyor önce.
Kremle midir yoksa başka bir ilaçla mı bilemiyorum, hiç yaşamadım.
Dolayısıyla uçuk deyip geçmeyin, bir hekime danışın.
Cevap için teşekkürler. Uçuğum yıllardır var, virüs bilgisine sahibim. Bu kadar sık olması beni endişelendirdi. Doktor yakınımız normal değil dedi ama ben nasılsa keremle geçiyor diye çok umursamamıştım. Lakin bu ayda tekrar çıkınca sanırım korkulacak bir durumum var. merak ettiğim bu kadar sık tekrarlama hangi durumda olur? Bu sebeple yazdım buraya.

Anladım.
Uçuk beni her zaman korkutur, sonuçta bir virüs.
Hatta yurtdışında bir kadının kendi uçuğundan yenidoğan bebeğine virüs geçirip de bebeğini kaybettiği haberini okuduğumdan beri demek ki ciddi bir şey olarak kodladım aklıma.
Umarım bilgisi olan arkadaşlar görür, yorumum bu sebeple.

Muhakkak ciddi bir durum. Ancak yıllardır yaşayınca kanıksanıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Uçuk herpes virüsünün yol açtığı bir hastalıktır. Bu virüs vücudunuza girdiğinde bir daha asla vücudunuzu terk etmez ancak inaktif bir şekilde bekler. Bağışıklık sisteminiz zayıfladığında ise uçuğa neden olur. Dermatoloğa gidin, tedavisi kolay.

Bağışıklık sisteminin zayıf olduğunum göstergesi.Bende sürekli uçuk çıkarıyorum ve sık hasta olurum.Dahiliye bölümune gittim demir ve folat eksikliği çıkınca tedaviye başladım.Biŕ çok sebebi olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…