- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce ve sonra fotografları ekleyebilir misiniz?
Naneli diş macunuyla yap.
Biraz bastır.
Üstüne şefaf parlatıcı sür harika duruyor :)
ilk yaptıgında dudaklarında bir karıncalanma olacak.devam ettigin sürece kalıcı oluyor ben çok uzun zamandır yapıyorum eskiye göre bayagı bi kalınlaştı tekrar eski haline dönmedi ama ben hiç bırakmadım dudaklarımı fırçalamak,diş fırçalamak gibi alışkanlık oldu bende.kalıcımı peki ya (
ben bunu uygulamaya başladıgımda kk ya üye değildim valla hiç aklıma gelmedi fotograf çekmek dudagımın resmini çekeyimde bi kenarda dursun demedim yani
Benim dudaklarımı kurutuyor bu yöntem. Yumuşak yapıyorum, sonrasında krem sürüyorum, yine kurutuyor. Bana göre bir yöntem değilmiş maalesef
Kızlar ben bunu 1 senedir her gün düzenli yapıyorum ve yapmayada devam edicem dudaklarım resmen şekil degiştirdi.şişti ve kalınlaştı.Dişlerinizi fırçaladıktan sonra dudaklarınızıda dairesel hareketlerle bir kaç dakika fırçalayın....ilk anda değişikligi fark edeceksiniz.Her yaptıgınızda dahada farklı ve fark edilir oluyor.Bunu herhangi bir bakım yagı ile de yapabilirsiniz.Ben bazen diş macunuyla yapıyorum.Bazen yağ ile yapıyorum...