dudaklarım çookk kuruyor..delirecemm yaa

arkadaşım bepanten kremle bepanten merhemi karıştır bi kapta her gün sabah akşam sür dudakların kurumaz

Kızlar herkese iyi akşamlarŞeniz Birkaç hafta önce bir krem aldım , dudak kuruluğuna kabuklanmaya gerçekten çok iyi geliyor.İçinde kakao yağı var .Aslında dudak için demiyor ama ben sadece dudakta kullanıyorum süper bir ürün .Adı " cocoa butter formula With vitamim E " .Çok ucuz ama bir o kadar da güzel ,doğal bir ürün .Çok da güzel kokuyor dilerseniz ellere de sürebilirsiniz , yumuşacık yapıyor. Şiddetle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

denemenizi tavsiye edebilcegim bi marka the body shopun balsamları...ben uzun zamandır yumusacık dudaklarımla cok mutluum we harika kokuyolar:hooray:

canım ben akne tedavisi görüyorum ve ister istemez kuruyo...
doktor bepanthen merhemi önerdi...

acayip işe yarıyo ve parlatıcı gibi görünüyo tavsiye ederim...

kızlar bn blistex.ten çok memnun kaldım dha önce hçbri bu kdr ii gelmeşti,blistex lip relief cream.i kullanıorum bu dha çok onarıomuş

blistex tek geçerim...:dance: dudaklarım çok kuru olduğu için denemediğim marka kalmamıştır ama bundan çok memnunum özellikle gece hücreler kendini onardığı için sürebilirsin dışarı çıkarken yada ruj sürmeden öncede dudaklarını bununla nemlendirirsen sonuç sonderece güzel oluyor...

çatlayan ve kuruyan dudaklara eczacım bephantene merhem önermişti, resmen yarılmıştı kışın dudaklarım çok yanım yanıyordu bephantene merhem iyi geldi

geceleri yatarken bepanten surmenizi oneririm..
ve onemli bir nokta kurudukca dudaklarinizi yalamayin sakin.
ruj surun krem surun ama yalamayin.
yaladikca dudaklar daha fazla kuruyor.

dudaklar icin aleo-lips super bir urun..
aleo vera ve jojoba yagı iceriyor..
dudqakları nemlendiriyor, catlakları onarıyor, yaraları kapatıyor
ve koruyor dudakları olumsuz etkenlere karsıı..
mutlaka deneyim derim..

kesinlikle ve kesinlikle blistex...
daha iyisini bulamazsınız.

bir kaç çeşidi var, ani toparlayıcı, günlük nemlendirici vb... fiyatlarıda çok uygun...

ramazanda susuz kaldığımız için vücut da susuz kalıyr ve daha çok kuruyor dudaklar.tükürükle ıslatılan dudak da daha çabuk kurur.nemlendiriciler işe yarıyor evet ama normal yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler de çok işe yarıyor.boşuna para vermeyin.ayrıca bal çok iyi geliyor.bol su içmeyi unutmayın...

önerildi mi bilmiyorum ama bepanthen plus denedin mi? gerçekten faydalı.sade de kullanabilirsin. ben aksamları bepanthen i üzerine de ruju sürüyorum kurulugu gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…