Dudaklarım çatlıyor

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
mrb, bu aralar dudaklarım cok kuruyor ve catlıyor. nemlendirici ürünler kullanıyorum ama faydası yok. ne önerirsiniz?

4 tatlı kaşıgı çekilmiş keten tohumu, 1 tatlı kaşıgı hindistan cevizi yagı
karışımı fırında eritin küçük kapaklı bi kaba boşaltın soguduktan sonra kullana bilirsiniz .ihtiyaç duydukça kullana bilirsiniz . bide bunu dene bakalım işe yarıcakmı. dermatolog tavsiyesiymiş .

bilimsel olarak dudak çatlamaları fazla su içmemekten dolayı oluyormuş.su içme miktarını arttır.ve dudaklarını kemirmemeye çalış

yaff beim yaz kış kuruyo evet çok su içmiyorum ama görüntüsü hiç güzel olmuyo bide kanıyo acıyo

arkadaşlar ben yatmadan balı dudaklarıma sürüyorum sabah kalktığımda yumuşacık oluyor tavsiye ederim

ben dudak stikleri sürüyorum. ama aksine onlar dudağımdan gidince çok daha fazla çatlama ve sızlama oluyor of ya

kızlar bu ay avonun katalogunda son sayfalarda 3 adet dudak balmı 10 ytl! yerimsenibenşeftalilisini kullandım gerçekten çok değişik ve pahalı markalar da kullandım ama inanılmaz iyi bir ürün.:teytey:
avon diye çekinmeyin, gerçekten bu ürün çok çok güzel, üstelik 3 tanesi 10 ytl idi, ben de alacağım şakkıdıvanilya,şeftali ve mangoluydular

Çok hassas olan dudaklar soğuk havanın etkisiyle kuruyup çatlıyor. Öyle ki, bazen kanayan çatlaklara bile yol açabiliyor. Soğuk kış günlerinde dudaklarınıza her gün bal sürmenizi öneriyoruz. Çünkü bal, içerdiği glikoz ve fruktoz sayesinde nemlendirici özelliğe sahip. Aynı zamanda da mikrop öldürücü...

benim de çok çatlar ve dudağımı yerim ama bu ara bol bol yağlı krem ve parlatıcı sürüyorum, oldukça çatlaksız duruyor şimdi. zaten çatlakları kemiriyordum:) ruj sürme alışkanlığına yeni yeni başladım da:1rolleyes:

Ben anlamadım bu bal olayını bal sürüp mü yatıcaz gece yastığa falan bulaşır CADIARZU

cliniqe in all about lips isimli bir dudak kremi var. ben sabah akşam bulgur tanesi kadar ondan sürüyorum inanılmaz faydalı. yaz kış dudaklarımı kopartır kanatırdım. dudaklarımın üzeri hep yara hallinde dolaşırdım şimdi eser kalmadı. 1 haftada fln etkisini gösteriyor. tavsiye ederim.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…