Dudaklara yarı kalıcı dolgu yaptıranlar buraya!

lecra

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
36
17
Merhabalar,
Ben yıllardır dudaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum. Uzun zamandır da bununla ilgili araştırma yapıyorum ve muhtemelen buradaki çoğu konuyu okumuşumdur. Her 6 ayda bir dolgu yaptırmayı ekonomik olarak karşılayamayacağım için, kalıcılık süresiyle beni tatmin edecek bir dolgu arayışındayım.

Bir ara "aqualift" vardı 3-5 yıl kalıcı olduğu söyleniyordu ama piyasadan kaldırılmış yerine "aquafill" gelmiş sanırım. Bilgi almak için aradığım bikaç doktor bunun dudağa uygulanmadığını söylediler. Ne kadar doğru bir bilgi bilemiyorum.

Bir de "ellanse" diye bir dolgu çıkmış. Bu sefer ellanseyle ilgili bilgi almak için Dr. Erol Koç'u aradım. Telefondaki bayan dudak ve gözaltına uygulanmadığını belirtti. O da seçeneklerden çıktı.

Dudaklarına uzun süre kalıcılığı olan dolgulardan yaptırıp da memnun olan bayanlardan ricam; yaptırdıkları maddeyi ve doktorlarını bu konu altında paylaşmaları. Böylece bana ve benim gibi bu konuyla ilgili bilgiye ihtiyacı olan diğer insanlara yardımcı olmuş oluruz.

Evet bende yaptiricam ve bekliyorum.Guvenilir iyi.bir doktor arayışindayım :)

ellanse eğer yüz yanındaki çizgilere yapılıyorsa ben yaptırırım. ama göz altı için ben de yarı kalıcı dolgu duymadım.

Goz alti degil de dudak icin yaptirip da oneren hanimlar neredesiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…