Dudak Makyajı Dudakla İlgili Bir Sorum Var...

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
E

esra_28

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum siteye ama çok hoş bir ortam her konu var ne ararsam buluyorum cilt bakımı,yemek,sohbet.. çok güzel bir site benim sizlere bir sorum var ben dudak parlatıcısı kullanamıyorum alerji yapıyor güzellik uzmanı kullanma dedi bildiğinz dudağı doğal yoldan parlatan kirpik uzatmak için formüller varya hani onlar gibi evde hazırlayacağımız ve faydası olan maskeler ürünler varsa yardımınızı bekliyorum... varmı varsa söyleyin bana yardımınızı bekliyorumCADIARZUCADIARZU

tatlım benim hoşgeldin aramıza..çok memnun kalıcaksın bu forumdan..valla balın dudagı besledigini söylüyolar gece sürüp yatıyomuşsun sabah muhteşem bakımlı dudakların oluomuş ve nem veriyomuş ..ben 1 kere deneyeyim dedim sabaha kalmadan gece yaladım yuttum :KK70: ben niveanın mat nemlendiricisi var mor olan renksiz ondan kullanıyorum çok güzel nemlendiriyo walaa parlatmıyo..tavsiye ederim canımcım

benim de çok hassas bir cildim var, her şeyi kullanamam. ben dudaklarım için nivea'nın çileklisini kullanıyorum. ancak sürdüğümde çok parlak parlak geliyor elimi öperek o parlaklığı alıyorum, hem tadı güzel :icecream: hem de çok doğal bir rengi var. bu kış favorimkaydirigubbakcemile2

canım katı kakao yağı alabilirsin. benmari usulü eriterek kullanıyorsun. inşallah kakoya da alerjin yoktur..

teşekkürler arkadaşlar Fartketmess arkadaşımın dediğin deneyeceğim şimdi balı sürüp uyuyacağım:) umarım bende yutmam balı:) kakao yağınıda deneyeyim inşallah faydası olur teşekkürler cevaplarınız için...

bal işe yaramadı:) yani sabaha kadar insanın dudağında kalamsı imkansız

Merhaba.. Ben kış boyu dudaklarımın kuruduğu için yoğun nemlendiriciler kullanıyorum. Oriflame in bir ürünü var "tander care" diye küçücük bir kutuda yaklaşık 12 lira, indirimde 6-7 liraya düşüyor. Kutuyu görünce buna mı para verdim dersin ama kesinlikle küçük mucize... İçinde bal mumu olduğu için nemi hapsederek bakım yapıyor, yara yanık çatlak falan geniş bir kullanım alanı var aslında.. Ve dudaklarını da parlatır. Bulabilirsen dene derim, ben memnunum sürekli çantamda gezerim kaydirigubbakcemile inşallah işine yarar..

Benim de hafiften alerjim olsa da yiginla dudak ivir zivirim var.

Bal ve zeytinyagi ile masaj en iyisi : )

Labello larin hepsi ayni. En cok kullandigim labello cilekli. Ama aslinda bunlar dudaklari daha cok kurutuyor :)

Body shop dudak bakim kremi: Shea Lip Butter. Berbat. Ustelik oyle kalin ki rahat surulmuyor.

Clarins Lip Balm: Kullandigim aninda yumusatici en iyi dudak kremi. Rujdan once ve sonra suruyorum, parlatiyor da.

Ama sonucta saf zeytinyaginin yapacagi is gibi... Hic para verme markalara..

Sevgiler,

blistex veya eucerin lip repair cok iyi pürüssüz yumusacik dudaklar yapiyor

X