• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Yemek

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
ay dudağımı yemeye bayılıyorum ya bu bir takıntımı acaba yoksa herkes yapıyomu:1:

aynen sinirlendiğimde yapğtığım şey.
ve bir alışkanlık =(

Son düzenleyen: Moderatör:
çoğu zaman yaptığım şey.ama çok zararlı.bir süre sonra pembe renk olan dudak diş darbeleriyle mor renge dönüşüyor ve sürülen ruj hiç güzel durmuyor.yapmamaya çalışmak en iyisi.

dudağımın iğrenç gözükmesine neden olan şey :19:

bi ara bırakmıştım ben yine ne zaman başladım yemeye ya:44::44::44:

en zevklisi dişçiye gittikten sonra uyuşan dudağı yemektir. hiç bir acı hissetmez, tad alırsınız ama uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra bir hafta acısını çekersiniz..:9:

can sıkıntısından yapıorum..ruj kullanıorum sürekli. bozulmasın diye düşünerek elimi çekiyorum.iyi bir ruj kullanmak gerekli:)

bu yüzden bugün sürekli dudak kremimi tazelemek zorunda kaldım dudağım inceliyor ve sırıtışıma izin vermiyo !

sinir, stres, heyecan anlarında sık sık yaptığım, dünyanın en zevkli eylemi :27: her ne kadar sonrasında çok hoş bir görüntü olmasa da allah lip balm'larıma zeval vermesin :27:

Kizkardesinde yapiyor cok kotu oluyor ilax kuandigindan kuruyor surekli yeme seklinde goruyorumm iyi durmuyor:KK20:

çok stresli olursam yaptığım şey nefret ediyorum ama kendimi engelleyemiyorum maalesef

Dudağın çok lezzetli olmasından kaynaklanan durumdur efendim. En yakındaki dudağa saldırmaktır.
Yemesi pek bir keyiflidir.

Evet yiyorum maalesef. Zaten inceler bir de ben yontuyorum. Hele kışın çatlak patlak oluyolar ısıra ısıra.

Kendimi bildim bileli yaz kış kuru pul pul olan dudaklarıma yaptığım eziyet

Back