R roserack Ziyaretçi 12 Mayıs 2008 Konu Sahibi roserack #1 Arkadaşlar dudak üstüne sir yaptırdıktan 1 gün sonra oluşan sivilceleri daha çıkmadan işlem sonrasi engelleyen bir yöntem bilen varmı?
Arkadaşlar dudak üstüne sir yaptırdıktan 1 gün sonra oluşan sivilceleri daha çıkmadan işlem sonrasi engelleyen bir yöntem bilen varmı?
N Nvn09 Guru Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2008 91 2 40 12 Mayıs 2008 Konu Sahibi roserack #2 Gece gündüz nemlenirici krem sürüyorum ve işe yarıyor birde arap kızı diye aktarda satılan bir krem var bence yararı oluyor
Gece gündüz nemlenirici krem sürüyorum ve işe yarıyor birde arap kızı diye aktarda satılan bir krem var bence yararı oluyor
magdelena Guru Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 924 12 32 5 Haziran 2009 Konu Sahibi roserack #3 yada sir yapma iple al çünkü bn iple alınca çıkmıo sirle alınca çıkıo
su.. Guru Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 86 6 9 Kasım 2009 Konu Sahibi roserack #4 magdelena .!.: yada sir yapma iple al çünkü bn iple alınca çıkmıo sirle alınca çıkıo Genişletmek için tıkla... bendede iple alınca çıkıyo sirle alınca bi sorun yokta ip sivilceleri dağıtıyo sanırım :1no2: ben iple aldıktan hemn sonra dudk üstümü protex sabunla yıkıyorm o zaman tek tük çıkıyo a.s
magdelena .!.: yada sir yapma iple al çünkü bn iple alınca çıkmıo sirle alınca çıkıo Genişletmek için tıkla... bendede iple alınca çıkıyo sirle alınca bi sorun yokta ip sivilceleri dağıtıyo sanırım :1no2: ben iple aldıktan hemn sonra dudk üstümü protex sabunla yıkıyorm o zaman tek tük çıkıyo a.s