• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak üstü tüyleri

derinsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
17
0
36
Antalya
dudak üstü tüylerimi sarı sarı ama ben çok rahatsız oluyordum şu ana kadar hep cımbızla aldım fakat cımbız çoğaltıyor diye korkuyorum şimdi çıktılar sir ağda yaptırmak istemiyorum çünkü benim cildim çok hasas hemen sivilcelenir ve sarkar diye korkuyorum.Tek çözüm ip kaldı.Ama batık yapar mı ip kırıyo tüyleri sonuçta siz ne önerirsiniz lütfen yardımmm

ip niye kırsın canım ya bence gayette iyi alıyo. ağda yapayım derken tahriş edebilirsin. ben bu sir ağdaya merak sarmıştm bi ara kendim yapıcaktm ve şu hazır bant olanlardan aldım.bi türlü almıyo almıyo deli oldum 2 3 kez denedim falan. o gün bişi yoktu ertesi gün o bölge tamamen kahverengi yara olmuş ta kan kurumuş gibi oldu.rezaletti ya geçene kadar dışarıya çıkamadım. okuldakiler dalga geçti falan:60: o günden sonra tövbe:) kuaförde de yaptrmadm hiç ağda. canım bide iple aldırdığında çok geç çıkıyo kırsaydı hemen çıkardı yani:34: bence ip en iyisi. ağda yaşın ilerlediğinde sarkmaya da neden olabilir

bende agdayla aldırıyorum ama birgun mecbur kaldım bilmedigim biryere gittim erimemiş agdayı zorla surdu surerken bile acıdı bezi bi cekti uzerinde derim sok oldum dudak kıpkırmızı 3 ayda zor gecti pudrayla fln kapatıyordum yaptıracagın zaman sıcak agda surdur mutlaka

bende agdayla aldırıyorum ama birgun mecbur kaldım bilmedigim biryere gittim erimemiş agdayı zorla surdu surerken bile acıdı bezi bi cekti uzerinde derim sok oldum dudak kıpkırmızı 3 ayda zor gecti pudrayla fln kapatıyordum yaptıracagın zaman sıcak agda surdur mutlaka

ayyyyyy çok fena ya :18:

arkadaşlar benim yaşım 13 ama dudağımın üstünde tüyler var ve bunlar beni çok rahatsız ediyo sizce alıyımmı alırsam ip ağda vs. neyle almalıyım lütfen yardım edin bana sonradan pişman olmamak istiyorum bide alırsam limon ve tuz azltıyo diye duymuştum sizce işe yararmı? şimdiden teşekkürler :59::63:

dudak üstü tüylerimi sarı sarı ama ben çok rahatsız oluyordum şu ana kadar hep cımbızla aldım fakat cımbız çoğaltıyor diye korkuyorum şimdi çıktılar sir ağda yaptırmak istemiyorum çünkü benim cildim çok hasas hemen sivilcelenir ve sarkar diye korkuyorum.Tek çözüm ip kaldı.Ama batık yapar mı ip kırıyo tüyleri sonuçta siz ne önerirsiniz lütfen yardımmm

ben Braun silk epil'in yüz aparatı var,dudak için ..onunla alıyorum..çok alerjik bir cildim vardır ama bununla alınca bir şey olmuyor..hem de kökten alıyor..bayağı da azalttı..
tavsiye ederrim.

ne cimbiz ne de jiletin tuy gurlestirme gibi bir etkisi yok. japonya da yasayan arkadasim var hatta ondan alip kullanmistim bir ara, baya bildiginiz kadinlara yonelik jilet, pratik bes dakikada dudak ustu tutlerinizi aliyor. Ne arkadasimda ne de bende tuylenme artti, sadece kökten kesmedigi icin halihazirda kalin olan kıl teli oldugu gibi uzamaya devam ettigi icin bize gurlesmis gibi geliyor. Yani sanirim jilet tuylenme yapsa Japon hatunlar pala biyikla geziyor olurlardi :) bu kadar cileye ne gerek var alt tarafi kıl yahu, canını hamgisi acitmayacaksa o yontemi kullan

iğneli epilasyonu dene.. valla benim görünmeyecek kadar açık renkliydi kuaför beni kafaladı bıyık alayım mı dedi bir utandım demek görülüyormuş dedim alın alın dedim yaş 15 ondan sonr amütamadiyen bıyık aldırmak zorunda kaldım. yaş 33..... ondan sonra o tüyler karardı artık ayhan ışık bıyıklarım vardı :)) sonra bir de ağda çıkardılar başımıza... iğneli epilasyon en temizi......

Ne demek gürleştirmiyo o zaman bütün vücudumu jiletle alıyım ozaman. Saçmalık ha makasla kesmişsin ha jiletle almışsın aynı şey. Cımbızı bilemem

evet gürleştirmiyor bende kollarıma bayan jileti kullanıyorum gillete markasının aleo veralı olanını çok da memnunum belli olmuyor ayda bir anca çıkıyor, bacaklarıma da kullanıyordum batıklarım için inanın permatikler gibi değil sadece bacaklarımı haftada bir yapmak zorunda kalıyordum ama üst bacak iki üç haftada alıyorum o jiletle çıkmıyor

Eee iyi madem acıtmıyo da bende başlıyım jilete gilette aloe veralı dimi. Acıtmıyo dimi

ara sıra iple ara sırada ağdayla aldırıyorum kuaförde canım. sürekli ağdaya veya ipe alıştırma

Back