Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yıllardır bu sorunu yaşıyorum. Kuaförde sir ağdayla aldırıyorum çıktıkça. Ama bıktım artık. Dudak üstü tüylerini TAMAMEN bitirecek bir yöntem biliyorsanız paylaşın ltfeen
Değerli kardeşim, bana sorarsan bu sorunun tek doğru bir cevabı var. İğneli epilasyon. Ancak bu yöntemde de işinin ehli bir uzman bulmak zorundasın. Aksi taktirde istenmeyen olumsuz sonuçlarla karşılaşma riski var. Tabii birde biraz sabırlı olmalısın. Sağlıcakla kal.
aysepilasyon ablacım bu yöntemden sonra kıl çıkan yerler delik delik oluyormu ,ortalama kaç seans gerekli dudak üstü için ve seans başı ücretlerin ortalaması nedir acaba genel olarak lütfen fiyat veremiyorum demeyin
aysepilasyon ablacım bu yöntemden sonra kıl çıkan yerler delik delik oluyormu ,ortalama kaç seans gerekli dudak üstü için ve seans başı ücretlerin ortalaması nedir acaba genel olarak lütfen fiyat veremiyorum demeyin
Anestezist, iğneli epilasyon uygulamasından sonra cildin delik delik olması gibi bir şey sözkonusu değildir. Ancak çok ufak kabuklanmalar olur ve bunlar cilde göre değişmekle birlikte 1hafta ile 10 gün arasında dökülür. Ancak bu doğal yöntemle olmalı kaşıma gibi uygun olmayan şekilde kabukların dökülmesine kesinlikle neden olunmamalıdır. Kabuklar döküldükten sonra cild sorunsuz olarak eski durumuna döner. İğneli epilasyonda seans ücreti diye bir şey sözkonusu değildir. Hizmet verilen süreye göre ücret alınır. Bugün için ortalama ücret, dakikası 1-3 arasında değişmektedir. Ama genelde 1 Tl.dir. Daha düşük ücretler için uzmanlık anlamında ihtiyatlı olunmasını öneriyorum. Sağlıcakla kalın.