• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak üstü kararması-kıl kökleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0096
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0096

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
61
0
86
28
İstanbul
Herkese Selam
ben 16 yaşındayım ergenlikten midir bilmiyorum çok tüy çıkmaya başladı
kollarımda bacaklarımda dudak üstünde(bıyık)
sormak istediğim şu bıyıklarımı ağdayla alıyorum
ama artık aldığımda bile siyah gözüküyor yani siyahlaşma oldu dudağımın üstünde
aldığımda bile hala tüy var gibi gözüküyor kıl kökleri belirgin oluyor
hatta arkadaşlarım diyorki sen neyle alıyorsun bıyıklarını sert sert çıkıyor kıl kökleri belli oluyor bunu nasıl engelleyebilirim acaba?
Dudağımın üstündeki bu siyahlığı ve tüylerin sert sert çıkmasını :/ ??

ya ne olur birisi yardım etsin artık gerçekten çok kötüyüm dudağımın üstü siyah lütfen birisi birşey söylesin bıktım artık benden başka kimsede yok bu arkadaşlarım dersleriyle uğraşıyor ben bu tüylerle siyahlıklarla yeter ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

birde iple almayı dene canım bakalım ozamanda sıyah sıyahmı cıkacak.. senın problemın hormonalde olabılır baktın düzelmior dermatologa gitmeni öneririm...

tatlım ağdayla aldığın için öle tanıdığım anne kız vardı sürekli ağdayla aloyorlardı bıyıklarını onlarda böle sorunla karşılaştı iple almaya başla düzenli iple al düzelir sorun yapma bidaha ağdayla alma tavsiyemm

Açık tenli olduğum için bıyığım yok,ama söyleyenlerin yalancısıyım,sir ağda dudak üstünü karartıyormuş.:emir_bebek:

Arkadaşlar aynı dert benim başımda da vardı,beyaz tenli olduğum için çok çabuk göze batıyordu dudak üzeri siyahlığım...

doktora gittim ama fayda vermedi,sonra ağdadan veya güneş yanmasından olduğunu öğrendim burada bir eczaneye özel tamamen bitkisel bir karışım yaptırdım ve sorunuma kökten çözüm buldum...

bu krem siyahlığı gidermekle kalmadı yüzüme bebeksi bir görünüm verdi eskisine oranla iki kat daha beyazladım ayrıca...
tamamen bitkisel eczane kendi yaptığı için herhangi bir adı da yok alırken leke giderici olarak alıyorum küçük bir kutuda ve 1 yıl kullanılabilir ama zaten 2 haftada etkisini gösteriyor sonra sürekli kullanmak şart değil ilerde aynı sorunla karşılaşırsak bir kenarda durur kalan kısmı en azından...
:hooray:

bu ara ten rengim açıldığı için lekem gözükmeye başladı ve başka sayfada olan tartışmalarım beni delirtti ve yine aynı şeyi görüyorum eczaneden yaptırılan krem..

tamam yaptırılıyor hatta bir kere bir yara için yaptırtmıştım ama leke aklıma gelmedi bir gün mahallemdeki eczaneye sorucam böyle birşey varmı diye..

birde bir soru sorucam abimin göz altındaki morluklar için ben-gay romatizma kremi vermişti doktor bi süre kullandı ama fena yakıyor o yüzden bıraktı (darbe aldığı için morarmıştı)..

onu kullanan varmı göz altına veya bıyık bölgesine ben 2 defa bıyık bölgeme sürdüm gözümden yaş geldi dün sürmedim acıya dayanamam diye bugün sürcem bilginiz var mı ??

Canım bu sorun tek sende değil ama yaşın küçükmüş daha..

benimde dudak üstünde tüylerim var ama senin yaşındayken sorunum yoktu.ben hep iple alıyodum çünkü..

sen ağdayla alıp orda ki ölü deriyi de kaldrıyosun daha sonra da o bölge güneş görünce lekelenme oluyor..ben yaz kış güneş koruyucu ürün kullanıyorum.güneşten kesinlikle

kaçınmalısın.hep koruyucu kullan.açılır zamanla.tabi bu arada leke açıcı kremler var eczanede onları kullan

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı dert benim başımda da vardı,beyaz tenli olduğum için çok çabuk göze batıyordu dudak üzeri siyahlığım...

doktora gittim ama fayda vermedi,sonra ağdadan veya güneş yanmasından olduğunu öğrendim burada bir eczaneye özel tamamen bitkisel bir karışım yaptırdım ve sorunuma kökten çözüm buldum...

bu krem siyahlığı gidermekle kalmadı yüzüme bebeksi bir görünüm verdi eskisine oranla iki kat daha beyazladım ayrıca...
tamamen bitkisel eczane kendi yaptığı için herhangi bir adı da yok alırken leke giderici olarak alıyorum küçük bir kutuda ve 1 yıl kullanılabilir ama zaten 2 haftada etkisini gösteriyor sonra sürekli kullanmak şart değil ilerde aynı sorunla karşılaşırsak bir kenarda durur kalan kısmı en azından...
:hooray:

bunu bizim için eczacına sorar mısın bizde diğer eczanelerde yaptırabilirmiyiz yada satışını yapıyorlarsa isim telefon gibi bilgilerini alabilirmiyiz teşekkürler:1:

arkadaşlar bende 3 4 aydır bu dertden muzdaribim ve iyice psikolojim bozuldu sanki bıyıklarımçıkmış gbi bi karartı var( dı) amakurtuldum contractubex kullandım inanılmaz hızlı bi şekilde renk açtı suan çok çok az var her gün 2 yada 3 kez temiz cilde sürün umarım sizde faydasını görürsünüz birde yine bu sitede bi arkadaş sir yaptıkdan sonra bepanthen kullanın demişti onuda deniyorum kızarıklık falan kalmıyo deneyin arkadaşlar sevgiler:46:

arkadaşlar bende 3 4 aydır bu dertden muzdaribim ve iyice psikolojim bozuldu sanki bıyıklarımçıkmış gbi bi karartı var( dı) amakurtuldum contractubex kullandım inanılmaz hızlı bi şekilde renk açtı suan çok çok az var her gün 2 yada 3 kez temiz cilde sürün umarım sizde faydasını görürsünüz birde yine bu sitede bi arkadaş sir yaptıkdan sonra bepanthen kullanın demişti onuda deniyorum kızarıklık falan kalmıyo deneyin arkadaşlar sevgiler:KK9:
Merhaba. Bahsettiğiniz krem ne kadar sürede geçirdi acaba?

Back