- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
tıbbi açıklamasını hiç bilmiyorum ablacım nezaman çıksa sürüyorum hatta iğneyle açıyorum içine kadar insin diye hemencecik sönüyor en etkilisi o oldu bende normal uçuk kremleride aldım eczaneden tık etmedi .
bi ara bendede çok fazla çıkardı her ay dudağımda uçuk vardı kabus gibiydi deliriyordum bağışıklık sisteminin güçsüz olmasından kaynaklıymış
imuneks kullandım artık çıkmıyor..
Ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır ama ben de burada okumuştum aseton iyi geliyor diye. Çok uçuk çıkartan birisi olarak denedim gerçekten de aseton çıkmakta olan uçuğa engel oluyor daha doğrusu kocaman bir uçuk yerine küçük bir kızarıklık kalıyor. Aseton biraz can yakıyor ama uçuğun ağrısı sızısından ve o görüntüsünden yine iyidir.
Bi uçuklu ben değilmişim.Küçüklük fotograflarımda uçuksuz fotografım çok nadirdir.Bagısıklık sistemiyle alakalı bir durum.
Hala da 2 ayda 1 mutlaka cıkar ve çokta inatçı geçmesi en az 2 haftayı bulur.Geçen sabah yine cıkacagını hissettim.Bende sarımsagı ortadan ıkıye bölüp sürdüm.En azından sadece ucu çıktı.İşe yarıyor sarımsak.Yani bende 2 dir yarıyor.
çıkmadan önce hissettigin zaman aseton sürebilirsin canım
geçmiş olsun
slm kızlar...basit görünen ama ciddi derecede olan bi sorunum var...
çocukluğumdan beri bende uçuk çıkar...ayda bir veya bir kaç ayda bir çıkar, iki üç hafta acısını çekerim...
sadece dudaklarımda da değil, dudak çevremde de çıkıyor...
bugün sabah uyandığımda bi baktım kaşınıyor, dokununca dedim üff yine çıkmış...
burnumun altında dudağımın üstünde...minik minik kabarcıklar ve içleri su toplamış vaziyette
büyüklüğü de 1 lira kadar... kremler kullandım, doktorlara gittim, uçuk kremi veriyorlar hep, çeşitli kremler denedim ama çare olmuyor...bi bilginiz duyumunuz varmı kızlar, çıkmasına engel olacak birşey veya çıktıktan sonra geçmesi için bir yöntem...
şuan vectavir diye bi krem vermişti doktor onu sürdüm nasıl sızlıyor, kabarcıklar patlıyor konuşurken falan..
birde uçuk bulaşıcıymış, içindeki sıvı başka yere değerse orda da çıkarmış..gerçekten doğru bu bende de bulaşıyor değdiği yere sıvı...
bilenlerden bir yardım lütfen...
sen önce bunun nedenini bulmaya çalış. dr larda hep kolaya kaçıyor. uçuk ilacıyla olacak bişey değil ki. tahlil falan yaptılar mı hiç nedenini öğrenmeye yönelik? beslenmene de çok dikkat etmen lazım bu arada
çok gittim canım...hemde kaç defa....
ama tek yaptıkları uçuk kremi yazıp yollamak...ne bi tahli ne bi muayene...yanıma gelip uçuğu incelemediler bile...uzaktan bakıp yazdılar işte...
benim bağışıklığımda zayıf sanırım canım...
uçuk çok fena bişey...
Diş etlerinde bir hastalık olabilir mi acaba ?epey çözüm varmış demekkii...hangisini denesem acaba
onu diyorum bende tatlım.iyice araştırıp adam gibi bi dr bul. nedenini bulmadığın sürece hayat boyu çekersin yazık. yani nerde sorun var onu bulmaları şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?