dudak uçuklması....bıktım yaa...

Bi uçuklu ben değilmişim.Küçüklük fotograflarımda uçuksuz fotografım çok nadirdir.Bagısıklık sistemiyle alakalı bir durum.
Hala da 2 ayda 1 mutlaka cıkar ve çokta inatçı geçmesi en az 2 haftayı bulur.Geçen sabah yine cıkacagını hissettim.Bende sarımsagı ortadan ıkıye bölüp sürdüm.En azından sadece ucu çıktı.İşe yarıyor sarımsak.Yani bende 2 dir yarıyor.

Ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır ama ben de burada okumuştum aseton iyi geliyor diye. Çok uçuk çıkartan birisi olarak denedim gerçekten de aseton çıkmakta olan uçuğa engel oluyor daha doğrusu kocaman bir uçuk yerine küçük bir kızarıklık kalıyor. Aseton biraz can yakıyor ama uçuğun ağrısı sızısından ve o görüntüsünden yine iyidir.

bi ara bendede çok fazla çıkardı her ay dudağımda uçuk vardı kabus gibiydi deliriyordum bağışıklık sisteminin güçsüz olmasından kaynaklıymış
imuneks kullandım artık çıkmıyor..

son çare bi deneyeyim bakalım canım.... virüs mirüs meselerinden çekinirim birazda...çaresiz kalınca deneyecez mecbur.. teşekkür ederim..

uçuğun ağrısı asetonun ağrısından bin kat fazla...denemeye değer yani denerim, keşke çare olsun da...

epey çözüm varmış demekkii...hangisini denesem acaba

sen önce bunun nedenini bulmaya çalış. dr larda hep kolaya kaçıyor. uçuk ilacıyla olacak bişey değil ki. tahlil falan yaptılar mı hiç nedenini öğrenmeye yönelik? beslenmene de çok dikkat etmen lazım bu arada

Ya benim ki leke oldu ne yapsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok gittim canım...hemde kaç defa....
ama tek yaptıkları uçuk kremi yazıp yollamak...ne bi tahli ne bi muayene...yanıma gelip uçuğu incelemediler bile...uzaktan bakıp yazdılar işte...

çok gittim canım...hemde kaç defa....
ama tek yaptıkları uçuk kremi yazıp yollamak...ne bi tahli ne bi muayene...yanıma gelip uçuğu incelemediler bile...uzaktan bakıp yazdılar işte...

onu diyorum bende tatlım.iyice araştırıp adam gibi bi dr bul. nedenini bulmadığın sürece hayat boyu çekersin yazık. yani nerde sorun var onu bulmaları şart...

epey çözüm varmış demekkii...hangisini denesem acaba
Diş etlerinde bir hastalık olabilir mi acaba ?

Annemin bir arkadaşı var yaklaşık 1-2 ay önce kadınla karşılaştım kadının dudukları ve ağız içi hep yara olurdu gitmediği doktor kalmamıştı en son diş doktoruna gitmiş ve diş etlerinde sorun çıkmış şuan onun tedavisini görüyor kadın bir nebze azalmış rahatsızlığı,sen de istersen bir diş doktoruna görün faydasını olur belki.

uğraşmayın boşyere üzmeyin kendini...

tahta temiz bir kaşık bulun ocakta ısıtın biraz sonra uçuk olan bölgeye bastırın 20 saniye kadar tutun birazcık acıyacak ama sonra yine ısıtın sonra yine bölgeye uygulayın bu işlemi uçuk çıkan yere öncelikle sonra diğer bölgelere uygulayın yaklaşık beş dakıka bu işemi yapın sonrasında elinizle hiç oynamayın o bölgeyi ısı acısı geçince nemlendirici sürün. bundan sonrası o bölge kuruyacaktır ve o bölgeyi nemlendirin elinizle oynamayın dişinizi filan geçirmeyin dudakta ise. 3 gün sürmez geçer. bir dahada aynı yerde çıkmaz.

tecrübeyle sabittir.

onu diyorum bende tatlım.iyice araştırıp adam gibi bi dr bul. nedenini bulmadığın sürece hayat boyu çekersin yazık. yani nerde sorun var onu bulmaları şart...

herpes virüsü vücuda girdimi atılmıyormuş canım....doktorun bana söylediği virüs vücudunda kalır gitmez...ama tek zararı dudağında uçuklar çıkarır..onu da kremlerle geçireceksin.. ve uçuğu tetikleyen şeylerden uzak duracaksın, stresten, üşütmekten, gripten vs...bunlar tetiklermiş...
başka zararı yokmuş..öyle dedi...
ömür boyu kalıcak demekki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…