dudak uçuklması....bıktım yaa...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar...basit görünen ama ciddi derecede olan bi sorunum var...
çocukluğumdan beri bende uçuk çıkar...ayda bir veya bir kaç ayda bir çıkar, iki üç hafta acısını çekerim...
sadece dudaklarımda da değil, dudak çevremde de çıkıyor...
bugün sabah uyandığımda bi baktım kaşınıyor, dokununca dedim üff yine çıkmış...
burnumun altında dudağımın üstünde...minik minik kabarcıklar ve içleri su toplamış vaziyette
büyüklüğü de 1 lira kadar... kremler kullandım, doktorlara gittim, uçuk kremi veriyorlar hep, çeşitli kremler denedim ama çare olmuyor...bi bilginiz duyumunuz varmı kızlar, çıkmasına engel olacak birşey veya çıktıktan sonra geçmesi için bir yöntem...
şuan vectavir diye bi krem vermişti doktor onu sürdüm nasıl sızlıyor, kabarcıklar patlıyor konuşurken falan..
birde uçuk bulaşıcıymış, içindeki sıvı başka yere değerse orda da çıkarmış..gerçekten doğru bu bende de bulaşıyor değdiği yere sıvı...
bilenlerden bir yardım lütfen...

Geçmiş olsun gazelcim bende değil ama annemde var yaz-kış fark etmez dudağı uçuklar gitmedi doktor kalmadı kullanmadığı krem kalmadı nafile yine çıkıyor çıkmasından sonra birde dudagı çatlıyor ruj gibi olan kremlerden bile kullandı ama hiçbirisi fayda etmedi.

birde uçuk virüsü en bulaşıcı ve tehlikeli virüslerdendir eğerki elini oraya sürüp gözüne sürersen körlüğe kadar gider ..

çıkmadan önce hissettigin zaman aseton sürebilirsin canım
geçmiş olsun

kesinlikle katılıyorum bi pamuğa tam çıkacağı zaman aseton sür.. kesiyor

aaa çok şaşırdım hiç duymamıştım asetonu..
gerçekten çok ilginç, oje kullanmadığım için evde yok şuan ama hemen alıcam deneyecem...
inşallah faydası olur yaaa

birde uçuk virüsü en bulaşıcı ve tehlikeli virüslerdendir eğerki elini oraya sürüp gözüne sürersen körlüğe kadar gider ..

evet canım biliyorum onu, bende bazen kaşırken dudağımın sağına soluna bulaşıyor bulaşan yerde de çıkıyor uçuk
elimde değil çok kaşınıyor...zor bi durum ya...

bende çok çeşitli kremler kullandım ama faydası olmadı..
ruja benzer olanlardan da kullandım hiç fayda göremedim

Uçuk çıktığı yerde mikrobunu bırakırmış, daha sonra vücut zayıf düştüğünde tekrar aynı yerde çıkarmış.. O sulu yerlerini patlatmamaya çalışın. Hatta kremi sürerken, her sürdüğünüz yere farklı temiz pamuk ile sürün. Daha sonra ellerinizi çok iyi yıkayın, sabunlayın ve uçuğunuzu kesinlikle ellemeyin, bir yere değdirmeyin. Özellikle gözlerinizi hem kremden hem uçuğunuzdan koruyun..
vectaviri sanırım bende kullanmıştım birara.. İyi gelmişti bana.. Ama sizin uçuklarınız yayılıyorsa ve büyükse araştırma hastanelerindeki cildiyeciye gidin bi kan talili ya da neye bakılıyorsa baktırın.. Belki vücudunuzda birşey eksikliği vardır ve o yuzden çıkıyordur...
Allah yardımcınız olsun İnşallah, şifalar versin....

aaa çok şaşırdım hiç duymamıştım asetonu..
gerçekten çok ilginç, oje kullanmadığım için evde yok şuan ama hemen alıcam deneyecem...
inşallah faydası olur yaaa

ben de onu bu siteden ögrendim canım. ben de konu açmıştım buraya uçuk diye çünkü ben de çok çekiyorum bu illetten. işte arkadaşlar aseton demişlerdi şaşırmıştım. denedim işte hani tam çıkacakken acır kaşınır ya o zaman sürdüm asetonu büyümeden geçmişti. zaten uçuk ilaçlarının içeriginin çogunda da asetonu oluşturan kimyasallar bulunur.
saglıcakla kal..

kansızlığım var ama bilmiyorum neden olurmu uçuğa...
bikaç kez doktora gittim ama cildiyeye hiç gitmemiştim...hep krem verip yolladılar..kremlerde işe yaramıyorki..

kesinlikle deneyecem canım, inşallah faydasını görürüm..gerçekten illet birşey, allah daha büyük dert vermesin ama gerçekten hayattan kısıtlıyor, ağzımın çevresi kabarcık dolu dışarı çıkasım gelmiyor..

Cildiyeciye gidip özellikle bunun için yapılacak test, bakılacak değer olup olmadığını sor istersen.belki bir faydası olur..
Ya bide bende sıkıntılı olduğum zamanlarda,halsiz - grip olduğum zamanlarda çıkardı.. Şuanda da psikolojik olarak uçuk çıkan yer kaşınıyorrr aman tanrıııımmmmm

Ben ve annemde ayni senin gibi ucuktan cok cektik yillarca ama simdi caresini buldum.doktorlarin verdigi kremlerin hepsi safsata..oncelikle cikmaya basladigini hissettigin an veya hissetmezsen ciktiginda aklovir yada asiviral ucuk hapini gunde 3-4 kez icmeye baslicaksin ayni zamanda da ucugun ustune beklazon krem surceksin..bunlari yaptiginda ucugun ya tam cikmadan gectigini yada bikac hafta yerine bikac gunde kurudugunu ve bundan sonra daha az ucuk ciktigini goruceksin :)

ay çok güldüm :) psikolojiktir üzülme çıkmaz inşallah :)
bende uçuksuz bir zamanımda netten araştırırken sanki uçuk çıkacakmış gibi bütün dudağım kaşınırdı :)

Himmm oyle miymis.. Bi de boyle yakar, surekli kasinir.. Baska yerlere bulasir fln ooooo

sorma hemde nasıl kaşınıyor, dokunduğum anda patlıyor içindeki sıvı yayılıyor, hakkaten off yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…