Cilt Bakımı Ürünleri Dudak uçuğuna aseton

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yesilirmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2007
92
1
53
Hepimizin zaman zaman basina gelen kucuk ama helede ozel gunlerde ve zamanlarda gorunumu bozan ucuklara son eger ucuk olusacagini anladiniz anda pamuga oje asetonundan dokup ucuk olusacak yere bir iki dakka bastirirsaniz ucuk cikmayacagini goreceksiniz.

Hepimizin zaman zaman basina gelen kucuk ama helede ozel gunlerde ve zamanlarda gorunumu bozan ucuklara son eger ucuk olusacagini anladiniz anda pamuga oje asetonundan dokup ucuk olusacak yere bir iki dakka bastirirsaniz ucuk cikmayacagini goreceksiniz.

Doğrumu Denesemmii ya..Benimde Çıktı çıkacak :kızgın:

emin misiniz ya? aseton sürülür mü? tırnaklar için bile asetonsuz oje çıkarıcı kullanın diyolar!?!

Limon kolanyası da aynı işi görüyor. Ben uzun yıllardır bu sayede uçuksuz geziyorum. Ama arkadaşın dediği gibi kaşındığı ve çıkacağını hissettiğiniz zaman sürmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar bunu bana da bir emekli ebe hemşire önermişti de mesleğine güvenerek uygulamıştım. Bir daha asla uygulamamaya karar verdim. Sonuç hiç de iyi değildi, pörsük bir uçuk izi oluştu. Doktora sorduğumda da kesin bir dille kullanmayın cevabını verdi. Benim kızım neredeyse her ay uçuk çıkarır ve minicik tüpteki uçuk kreminden (asiviral) sürdüğümüz anda geçiriyor ve iz kalmıyor. Neden yıllarca kullanılabilecek bir küçük tüp almayıp aseton kullanalım ki?

benimde uçukla baışm çok derde giriyo herzaman yanımda kremimi bulundurrum ama çıkmasına hiç engel olmuyo en sonunda doktorum bi ilaç verdi ondan beridir çıkmıyo inşlhta çıkmaz.

kız doğrumu ben limon sürüyorum geçiriyo ama birdahakine aseton deniyecegim ama yakmazmı yaaa yada mikrop kaptırmazmıı:))

evet bencede aseton kullanmayın bende uçuk cıktıgı zaman aseton kullanmıştım işe yarıyor ama bidahaki cıktgında daha büyük cıkıyor ucuk..

X