Piercing, Hızma Dudak piercingi yakışır mı? ( Resimli)

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Arkadaşlar geçen yıl başlayan piercing aşkımla baş edemiyorum ve yaptırmak istiyorum! Ailemin görüşü olumlu yönde, hatta babam da piercingleri çok sever ve ' yaşım uygun olsa gider yaptırırım ' der durur. Fakat dudağımın kenarına yaptıracağım için ve belirli süre çıkmaması gerektiği için okulumu göz ardı edemem. Yaşımı da.. Çevremi de.. Daha 15 yaşındayım ve lise 1'e gidiyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var; ayrıca bunun bana yakışıp yakışmayacağını bilmek için fotoğrafımı da ekleyeceğim!

Son 2 fotoğraf benim, bu kadar dolgun çıktığına şaşırdım. Aslında hiç değildir. Miniciktir

bende yaptırcaktım dudagımın kenarına aynı bu sekilde ama yas bakımından daha kucuk yastaki kisilere yakıstırdıgım icin yapamadım ailende musade ediyorsa yaptır bence

hyr cnm yaptrma yaşın küçük okulda sorun olucak çıkartıp takınca iltihap olcak okulun bitsin o zamn hala kararın değişmezse yaparsın

bende yaptırcaktım dudagımın kenarına aynı bu sekilde ama yas bakımından daha kucuk yastaki kisilere yakıstırdıgım icin yapamadım ailende musade ediyorsa yaptır bence

Şuan giderim yaptırmaya ama okul sorunu var. Arkadaşım piercingleri saklamak için sivilce gibi yapışkanlar varmış ondan görmüş ama o kadar büyük sivilce olmaz ki

hyr cnm yaptrma yaşın küçük okulda sorun olucak çıkartıp takınca iltihap olcak okulun bitsin o zamn hala kararın değişmezse yaparsın

Okulumun bitmesine çoook zaman var İltihap kapması riski de gözardı edilemez ama

Şuan giderim yaptırmaya ama okul sorunu var. Arkadaşım piercingleri saklamak için sivilce gibi yapışkanlar varmış ondan görmüş ama o kadar büyük sivilce olmaz ki

tatili bekle yaptırmak icin cunku ilk zamanlar cıkartmaman lazım kapanmaması icin sonrasında okul zamanı sadece aksamları takarsın

Tatlım bir tavsiyede bulunucam, madem bu kadar çok yaptırmak istiyorsun halka piercing yerine ufak piercinglerden yaptırsan?

Böyle bir piercingte çok büyük iz sorunu yaşamazsın, saklaman daha kolay olur.
Hem bence halka piercingten daha zarif duruyor.

kesinlikle daha hoş duruyor ama yinede okulu gözardı etme derim bekle biraz tatilde yaptırırsın ilerki zamanlarda okulda bu ufak piercingi de kullanabilirsin hocalara çaktırmadan:)

Bende böyle istiyorum ama cesaret edemiyorum malesef

kesinlikle daha hoş duruyor ama yinede okulu gözardı etme derim bekle biraz tatilde yaptırırsın ilerki zamanlarda okulda bu ufak piercingi de kullanabilirsin hocalara çaktırmadan:)

Böyle dudak altı piercinglerini çok beğeniyorum.
En azından zarif duruyor.
Tabii ki en mantıklısı yaz tatilinde yaptırması fakat halka piercing yerine böyle birşey yaptırsa bir kız olarak daha çok yakışır ona.
Hemde okullar başladığında saklaması daha kolay olur.

Bende böyle istiyorum ama cesaret edemiyorum malesef

Aslında isteniliyorsa istenildiği zaman yapılması, yaş ilerleyince yapılamıyor ve insanın içinde ukte olarak kalıyor.
Bence cezaretini toplayıp yaptırmalısın.

Eki Görüntüle 387917

Son düzenleme:

Evet çok daha zarif duruyor fakat dudağım fotoğraftaki kadar dolgun değil, yeni uyanmıştım o yüzden dolgun çıkmış Yüzüme göre küçük bir dudağım var; hayal ettim de bende pek güzel durmaz sanırım

Fotoğraftaki dudak dolgun değil ki canım.
Asıl senin eklediklerin senin dudaklarına hiç gitmez.
Bence yakışır, yaşınada gider.

Yazi bekleyip öyle yaptirmalisin bence. Su an yaptirirsan okulda topunu cikarmak zorununda kalirsin. Sürekli tak cikar zor olur senin icin, elledigin icin mikrop kapma riski artar ve topu olmadan vidasi agzina kacip sorun cikarabilir.

Cok tatli dudaklarin var bence yakisir. Dudaklarin iri ya da kücük olmasindan ziyade sekli önemli. Bence senin dudaklarin piercinge gayet müsait.

Dikkat cekmesini istemiyorsan PamukSekeyim'in resmini koydugu tarzda ufak bir taki tak. Ilk takildigi zaman zaten halka takilmiyor. Halka sürekli hareket ettigi icin hem canin yanar hem de mikrop kapma riski artar. Ilk takacagin takinin topu kücücük olsun senin ve cevrenin alismasi acisindan. Daha sonra istedigin renk ve model takabilirsin.

Arkadaslarin sivilce ve ufak yaralari kapatmak icin kullanilan yuvarlak bantlari kastediyorlar sanirim.

Bu arada 16 yasindan kücüklere aile izni olmadan yapmiyorlar diye biliyorum. Yaptiracagin yere sor bunu, ona göre ailenle beraber gitmen gerekebilir.

ben dudagimin ustune yaptirdim 2 gun once coq cekici duruyor:)) bu arada ikinci piercingim bu digeri gobemde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…