bende kasta begeniyorum dudakta guzel durmuyor
bende yaptırcaktım dudagımın kenarına aynı bu sekilde ama yas bakımından daha kucuk yastaki kisilere yakıstırdıgım icin yapamadım ailende musade ediyorsa yaptır bence
hyr cnm yaptrma yaşın küçük okulda sorun olucak çıkartıp takınca iltihap olcak okulun bitsin o zamn hala kararın değişmezse yaparsın
Okulumun bitmesine çoook zaman varİltihap kapması riski de gözardı edilemez ama
Şuan giderim yaptırmaya ama okul sorunu var. Arkadaşım piercingleri saklamak için sivilce gibi yapışkanlar varmış ondan görmüş ama o kadar büyük sivilce olmaz ki
Tatlım bir tavsiyede bulunucam, madem bu kadar çok yaptırmak istiyorsun halka piercing yerine ufak piercinglerden yaptırsan?
Böyle bir piercingte çok büyük iz sorunu yaşamazsın, saklaman daha kolay olur.
Hem bence halka piercingten daha zarif duruyor.
Tatlım bir tavsiyede bulunucam, madem bu kadar çok yaptırmak istiyorsun halka piercing yerine ufak piercinglerden yaptırsan?
kesinlikle daha hoş duruyor ama yinede okulu gözardı etme derim bekle biraz tatilde yaptırırsın ilerki zamanlarda okulda bu ufak piercingi de kullanabilirsin hocalara çaktırmadan:)
Bende böyle istiyorum ama cesaret edemiyorum malesef
bence yaptırmamalısın,estetik olarak güzel birşey değil.
Evet çok daha zarif duruyor fakat dudağım fotoğraftaki kadar dolgun değil, yeni uyanmıştım o yüzden dolgun çıkmışYüzüme göre küçük bir dudağım var; hayal ettim de bende pek güzel durmaz sanırım
Arkadaşlar geçen yıl başlayan piercing aşkımla baş edemiyorum ve yaptırmak istiyorum! Ailemin görüşü olumlu yönde, hatta babam da piercingleri çok sever ve ' yaşım uygun olsa gider yaptırırım ' der durur. Fakat dudağımın kenarına yaptıracağım için ve belirli süre çıkmaması gerektiği için okulumu göz ardı edemem. Yaşımı da.. Çevremi de..Daha 15 yaşındayım ve lise 1'e gidiyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var; ayrıca bunun bana yakışıp yakışmayacağını bilmek için fotoğrafımı da ekleyeceğim!
Eki Görüntüle 387748 Eki Görüntüle 387749 Eki Görüntüle 387750 Eki Görüntüle 387751 Eki Görüntüle 387752 Eki Görüntüle 387753 Eki Görüntüle 387754 Eki Görüntüle 387757 Son 2 fotoğraf benim, bu kadar dolgun çıktığına şaşırdım. Aslında hiç değildir. Miniciktir