- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
-
- Konu Sahibi ImTheDevil
Evet iğneyle delindi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
İnan çıkarmıyorum bile yerinden duşta bile oradan iltihap şu bu ihtimaline karşı umarım bir şey olmamıştıranladım. geçmiş olsun. gösterin mutlaka. bişey çıkacağını sanmam ama temiz baktıysanız.
Sonra et parçası ne oldu ?
Darısı başıma :)Yok oldu. İltihap gıbı bır şey. Panık olmuştum bende senın gıbı.
İnan çıkarmıyorum bile yerinden duşta bile oradan iltihap şu bu ihtimaline karşı umarım bir şey olmamıştır
Burun konusu benim için mazide büyük bir yara 4 delik var hiçbiri olmadı hepsi kapandıbende burnumu deldirmiştim de. zor oluyor baya.
Burun konusu benim için mazide büyük bir yara 4 delik var hiçbiri olmadı hepsi kapandı
Ama herkeste olmuyor biz sonuncuyu ablamla aynı gün deldirdik test etmek için ablam aylar sonra çıkardı ertesi gün vakti sorun yok ben hayatta takamadım canımdan can gitti onunki sanki yeni çıkarmış gibi takıldıburun diğer bölgelere göre daha çabuk onarıyor sanırım kendisini. ben de yaklaşık 3 saatliğine çıkarmıştım. geri takarken yeniden delmek zorunda kaldım resmen.
oooo hemde ne acı hiç acımıyor dediler neler neler ama düşün gerçek bir iğne ile asla uyuşturmadan deliyorlar acımama imkanı yok ama o acı on dk ya bitiyorBende dusunuorm acidimi:)
Göbekten memnun musunuz peki giyinirken sorun oluyor mu kıyafetler takılıyor mu çekiyor muGecmıs olsun
Göbegımı deldirdiğimde 2 sene boyunca iltihap gelmişti ozamanlarım geldi aklıma 11 yıl geçmiş vay be :)
Zamanla sıkıntısız gecıcegını düşünüyorum
Kullanıyorum ağız diş temizliğimi yapıyorumNedir ne değildir bilmiyorum ama, ağız bakım suyu kullanın günde iki kez.
Olur mu öyle ya nereye deldirdiniz normalde uyusturup delmeleri lazım ne kadar video izledysem öyle hepsindeoooo hemde ne acı hiç acımıyor dediler neler neler ama düşün gerçek bir iğne ile asla uyuşturmadan deliyorlar acımama imkanı yok ama o acı on dk ya bitiyor
Hayır hiç sorun olmuyor.Göbekten memnun musunuz peki giyinirken sorun oluyor mu kıyafetler takılıyor mu çekiyor mu
Göbek nasıl deliniyor uyuşturuyorlar mıHayır hiç sorun olmuyor.
Hamilelik geçirdim 25 kılo alıp verdim hala turp gibi :)
Ergenlikte başka piercinglerde yaptırmıstım göbek hariç hepsine pişman oldum
Çok kaliteli bir dövme stüdyosunda yaptırdım uyuşturma falan yok deldiren çoğu arkadaşımda da uyuşturmadan yapıyorlar hatta delen kişi dedi ki kimi uyuşturucu krem sürüyor ama genelde tercih etmiyoruz çok şişiyor ve iltihaplanıyor dediOlur mu öyle ya nereye deldirdiniz normalde uyusturup delmeleri lazım ne kadar video izledysem öyle hepsinde