Cilt Bakımı Ürünleri dudak kuruluğu için önerileriniz var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
dudaklarım o kadar çok kuruyor ve çatlıyor ki, bazen kanadığı bile oluyor. çok sıkıldım bu durumdan. sürekli dudaklarımı kemirmekten, yolmaktan da bıktım. sorunu kökten çözecek önerileriniz var mı? şimdiden herkese teşekkür.opuyorumnanaktan

valla canım bu yolma olayının kökten çözümü basit ama etkilikaydirigubbakcemile3 yolmıcaksın canım, parmaklarını bağlarsın acımı sürersin parmaklarına bilemem ama 20-30 gün yolma, zaten o derece kabuklanmıcak sonra, nemlendirme içinde en güzeli bepantene merhemi bolca sürüp yatcaksın:hulya:

bende bazen kaptırıyorum kendimi.yoluyorum dudaklarımı..az önce başka bi yere de yazdım..blistex med plus ı tavsiye ederim.bide balın iyi geldiğini okumustum bi yerde ama hiç denemedim..

ben sürekli niveanın dudak bakım ürünlerini kullanıyorum.çileklisi ya da vişnelisini kullandıgım zaman ruj gibi renk veriyor,hem de koruyor ve yumusatıyor. fiyatları da cok uygun.ben de birkaç çeşidi var tavsiye ederim cnmyerimseniben

benimkide son günlerde çok kuruyor
dudak kremleride kullanıyorum ama anlık etkili oluyor
sinir oluyorum nerden çıktı bu diye
diş fırçalarken dudaklarımıda fırçalıyorum o biraz iyi geliyor
farklı fikirleri bende merakla bekliyorum

buna bir çözümü olan yazsın benimde aynen öyle
nemlendiriciler,dudak koruyucuları fayda etmiyorr
ne yapsamkii

sorun bendede var,yatmadan önce bepantene krem sürün,bayaa etki ediyor...

herkese çok teşekkürler arkadaşlar, sizi seviyorum opuyorumnanaktan

benimde çok kuruyor özlellikle bu aylarda ben neutrogena dudak koruyucu kullanıyorum su zamana kadar kullandığım en iyi dudak koruyucu yengeme falanda aldırdım o da gayet memnun yurtdısından bu dudak koruyucunun losyon seklinde tüplüsünü almıştım dolasırken dudaklarım yüzünden aglıcaktım aldık sürdüm 5 dk sonra yanma acı gitti sanırım aynısının losyonu ama daha da güzel bir üründü bitmek üzere:KK43: bulursanız ondan alın dicem ama ben bulamadım normal dudak koruyucuda aynı işi görecektir deneyin derim

enn etkili ve en ucuz oldugunu düşündüğüm yöntem VAZELıNNNN...benim de öyleydi 3-4 yıl önce.bir cok sey kullandm ama anlık etkileri oldu..vazelinden nefret ederdim ama denedim ve vazgecemedm...her gece yatmadan sürüyorum bir de gün içinde...hiç bir sıkıntm kalmıyor..

bepanthene'i bir daha yazayım da atlanmasın. kızlar bu dudak kuruşuğunun ilacı bepanthene. başka bir şey aramayın. boşuna da para dökmeyin. hem çok ucuz hem de kesin çözüm. yatmadan sürün sabah taptaze dudakalrla uyanın. sonra çok teşekkür edersiniz bana.

bepanthen cildime iyi geliyoda maalesef dudaklarıma iyi gelmedi :1no2:
vazelin denemedim biraz yoğun kıvamlı gelmezmi deniyim bende bari

benimde çok kuruyor özlellikle bu aylarda ben neutrogena dudak koruyucu kullanıyorum su zamana kadar kullandığım en iyi dudak koruyucu yengeme falanda aldırdım o da gayet memnun yurtdısından bu dudak koruyucunun losyon seklinde tüplüsünü almıştım dolasırken dudaklarım yüzünden aglıcaktım aldık sürdüm 5 dk sonra yanma acı gitti sanırım aynısının losyonu ama daha da güzel bir üründü bitmek üzere:KK43: bulursanız ondan alın dicem ama ben bulamadım normal dudak koruyucuda aynı işi görecektir deneyin derim

bende neutrogena el kremi kullanıyorum parfümsüz ve anında uzun süre rahatlık veriyo. diğer kremler sür sür fayda etmiyo....dudak kremini de deniyim ozaman dudaklarım için:KK43:(( çok çatlıyo bi kaç gündür bepanthane krem sürüyorum ii geldi ama kızlar

valla canım bu yolma olayının kökten çözümü basit ama etkilikaydirigubbakcemile3 yolmıcaksın canım, parmaklarını bağlarsın acımı sürersin parmaklarına bilemem ama 20-30 gün yolma, zaten o derece kabuklanmıcak sonra, nemlendirme içinde en güzeli bepantene merhemi bolca sürüp yatcaksın:hulya:

ewt en iisi bepanthen merhem..gece yatarken bolca sürün yoğurt gibi :)))
sabah ta az parlatıcı şeklinde sürersini...bir de nivea nın cheryy sini tavsiye ederim hem nemlendiriyor hem de çok hoş bir parlaklık ve renk veriyor seviyorum..

hıım teşekkürler arkadaşlar
bepantene deneyim bende olmadı üstüne bide vazelin denerim

bepanthenein kremini değil merhemini süreceksiniz ona dikkat edin. krem daha çok geriyor çünkü. merhem daha yoğun.

vazelin bana da çok iyi geldi,ama uzun uzun öpüşmek bence en iyi yöntem:)))

Öpüşmeyi hiç duymamıştım yerimseniben ama mantıklı tabi..

Gece yatmadan önce dişlerimi fırçalamak gibi bir alışkanlık kazandım, sırasıyla dudaklarıma ellerime ve ayaklarıma vazelin sürerim, sabaha yumuşacık olur. Gül kokulu olanlarından hoşlanmıyorsanız, benim gibi Uni marka mor kutulu olanlardan alın, 2 - 3 sene gidiyor.

X