• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak dolgusu

MELIS_77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
27
1
1
Merhaba,

Size bi deneyimimi aktarmak istiyorum, gecen sene dudak dolgusu yapmak istedim internet'ten arastirdim felan, randevu fln aldim gittim, kadin benle sadece 10 dakka konustu dudaklarima krem surdu beklememi istedi bekleme odasinda ve odemeyi hemen aldilar 14OO TL.

1,5 saat bekledim islemi yapti sozde bana enjete ettigi urun'le dudaklarimdaki dolgu 1 bucuk sene boyunca kalacagini soyledi, dudaklarimin sadece bi kac saat boyunca sisik kalacagini soyledi felan uygulamayi basatti ve on dakka sonra bitti uygulama.

Sagolsun o kadar cok isini yamayi seviyorki beni neredeyse kapi disari kovacaklardi, neyse otele gittim dudaklarim oyle bi sistiki size anlatamam tum gece boyunca uyuyamadim, klinigi aramaya calistim internet uzerinden ulasmaya calistim kimse cvp bile vermedi!

Ertesi gun uyandigimda hala dudakarim sisikti, ve malesef tekrar ona gidemedim cunki ucagi aldim.

O sislikler 5 gun boyunca surdu yemek yiyemedim konusamadim ve hiç kimse telefonu acmadi ne de mail'erime cvp verdiler...

Ve 3 hafta sonra dolgu komple indi... dudagimdaki asymetri sornu tekrar ortaya cikti...

Size sadece basimdan gecenleri anlatmak istedim umarim sizin basina boyle bi olay gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back