merhaba kızlar aslında burun dolgusu için doktorla görüşmeye gitmiştim fakat doktorum burnumun müdahaleye ihtiyacı olmadığı konusunda ısrarcı olunca yaptıramadım bu çok hoşuma gitti aslında sırf para kazanmak için yapabilirdi. dudak dolgusuda çok istediğim ama cesaret edemediğim bir şeydi. dudağın boyutunun artması burunun da daha küçük durmasını sağlıyormuş bundanda aldığım cesaretle nolur çok olmasın nolur patlıycak gibi durmasın diye doktorumun başının etini yiye yiye yaptırdım yorumlarınızı bekliyorum üst dudağa çok az müdahale yapıldı biraz daha yaptırsam mı?
NOT: işlemin 3. günü çekilen resimler bunlar 1 hafta dolunca tekrar çekip güncelleme yapıcam :)
GÜNCELLEME; çok fazla girme fırsatım olmuyor ama yeni resim yükledim 4. sayfaya
özel mesaj atamıyorum foruma pek girmediğim için hala dolduramadım kotayı o yüzden buradan cevap veriyorum soran arkadaşlara uygulamayı Ankarada Dr. mehmet akgün'e yaptırdım numara paylaşmam doğru olmaz o yüzden numaraya internetten ulaşabilirsiniz sevgilerle :)
NOT: işlemin 3. günü çekilen resimler bunlar 1 hafta dolunca tekrar çekip güncelleme yapıcam :)
GÜNCELLEME; çok fazla girme fırsatım olmuyor ama yeni resim yükledim 4. sayfaya
özel mesaj atamıyorum foruma pek girmediğim için hala dolduramadım kotayı o yüzden buradan cevap veriyorum soran arkadaşlara uygulamayı Ankarada Dr. mehmet akgün'e yaptırdım numara paylaşmam doğru olmaz o yüzden numaraya internetten ulaşabilirsiniz sevgilerle :)
Eklentiler
Son düzenleme: