- 13 Eylül 2023
- 2
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi babyminogue
Ben de sizin gibi düşünüyorum size doktorun profilini atsam yaptıran biri olarak düşüncelerinizi söyler misinizBen birkaç doktor daha bakıp içinize sinene gitmenizi tavsiye ederim.Güzellik merkezlerine güvenemiyorum ben.
Geçen yıl burun ve dudağa dolgu yaptırdım.Dudağa 1 yaptırdım ilk etapta dudaklarınızı bilmiyorum ama azar azar yaptırmanız iyi olur diye düşünüyorum.
1 CC olunca dahi dolgun ve dudak üstüne botoks attı doktorum kalkık dolgun ama aşırı yapay durmayan bir dudak oldu. Şimdi baya eridi ama botoks sayesinde dudaklarım hala kalkık duruyor, iletişim kurabildiğiniz,güvendiğiniz bir doktora isteklerinizi belirtince güzel bir sonuç çıkıyor.
En önemlisi önce yer içinize sinsin ve abartıya kaçmadan yaptırın 1.5 dudaklarınız çok ince değilse birden çok büyükmüş gibi gelebilir size.
Ha bu arada burun ekstra acır dedi doktorum ama hiç öyle acı hissetmedim ben hafif hissettim dayanamayacak birşey değildi.
Bakarım ama yüzyüze görüşüp işlem yaptırmadığım biri için yaptırın bu kişiye gibi yorum yapamam,bu doğru olmaz. Ama sizin içinize sinmiş değil belli ki başka birileriyle daha görüşün bence.Ben de sizin gibi düşünüyorum size doktorun profilini atsam yaptıran biri olarak düşüncelerinizi söyler misiniz
Merhaba! Bende yaptırmak da acaba eridikten sonra yani süresi bittikten snra dudakta bozulma oluyomuBen birkaç doktor daha bakıp içinize sinene gitmenizi tavsiye ederim.Güzellik merkezlerine güvenemiyorum ben.
Geçen yıl burun ve dudağa dolgu yaptırdım.Dudağa 1 yaptırdım ilk etapta dudaklarınızı bilmiyorum ama azar azar yaptırmanız iyi olur diye düşünüyorum.
1 CC olunca dahi dolgun ve dudak üstüne botoks attı doktorum kalkık dolgun ama aşırı yapay durmayan bir dudak oldu. Şimdi baya eridi ama botoks sayesinde dudaklarım hala kalkık duruyor, iletişim kurabildiğiniz,güvendiğiniz bir doktora isteklerinizi belirtince güzel bir sonuç çıkıyor.
En önemlisi önce yer içinize sinsin ve abartıya kaçmadan yaptırın 1.5 dudaklarınız çok ince değilse birden çok büyükmüş gibi gelebilir size.
Ha bu arada burun ekstra acır dedi doktorum ama hiç öyle acı hissetmedim ben hafif hissettim dayanamayacak birşey değildi.
Bende herhangi bir sorun olmadı ama herhangi bir güzellik merkezinde yaptırmayın lütfen.Merhaba! Bende yaptırmak da acaba eridikten sonra yani süresi bittikten snra dudakta bozulma oluyomu
Tam olarak ne yaptırdınız dolgu mu eritme mivalla ben yaptırdım böyle bi acı yok ciddiyim dikişi diker gibi dikiyorlar osmanbeyde yaptırmıştım dayanabiliyorsan acı eşiğin yüksekse Nişantaşı'nda iyi klinikler var merdiven altı yerlere yaptırma
Merhaba, dudak ustu botoxu cok doktorlar yapmiyor hangi amacla kullaniliyor, burun kemiği altina mi yapiyor doktorlar bilginiz olcusunde bizimle de paylasabilir misinizBen birkaç doktor daha bakıp içinize sinene gitmenizi tavsiye ederim.Güzellik merkezlerine güvenemiyorum ben.
dolgu canım eritme arkadaşım yaptırdı çünkü yalnış dolgu uyguladılar prenses bişeydi adı yerınTam olarak ne yaptırdınız dolgu mu eritme mi
Merhaba ben ilk kez yaptırmıştım açıkçası özel bir talebim olmadı doktorum direkt kendisi yapmak istedi üst dudak çizgisinin hafif üzerine yapılıyor dudaklar daha kalkık duruyor,dolgum erise de dudak formum kalkık duruyor bu sayede.Şuan dolgum iyice eridi üst dudak ince alt dudağım kalın ama botoks sayesinde incelik rahatsız etmiyor üst kalkık,alt dudak ile eşit duruyor,yan profilde de daha hoş bir görüntü oluşturuyor bence.Merhaba, dudak ustu botoxu cok doktorlar yapmiyor hangi amacla kullaniliyor, burun kemiği altina mi yapiyor doktorlar bilginiz olcusunde bizimle de paylasabilir misiniz