Rahatsız olan bi hasta varsa ve ilgilenilmemişse düzeltmek yerine, telafi etmek yerine, neden başka bi fotoğraf yolluyosunuzki.
Bu konuyla hicbir alakam yok zaten İzmir 'de yasıyorum o arkadası tanımıyorum ama burada sarkmıs dudaklarını paylasınca onun adına üzüldük sadece fikrimi söyledim neden düzeltmek istemediklerini sordum cünkü bayan ilgilenmediler diyor,biz de bayanın dediğine göre basit bir soru sorduk sadece.Simdi durduk yere bukadar basit bir soru icin bana 'Ruh hastası"demeniz doğru oldu mu?asıl saygısızlığı siz yapmıs oldunuz simdi.sorduğum basit bir soruya düzgünce cevap vermek yerine direk ruh hastasısın derseniz,sikayetci bayanın söylediklerini doğrulamıs oluyorsunuz.Ben anladım sizde ruh hastasisiniz bir insana bir kez laf anlatılır ne diyim daha aynen devam ....
Benimle ilgilenmediler diyen kişi .....
Ben anladım sizde ruh hastasisiniz bir insana bir kez laf anlatılır ne diyim daha aynen devam ....
Lütfen birdaha hicbirsekilde bana hakaret etmeye kalkmayın,sadece basit bir soru sordum o da merakımdan yaptırmayı düsündüğüm icin kötü bir niyetle değil,karsılığında bana Ruh Hastası dediniz hakaret edeceğinize yanlıs anlasılmaları düzelterek acıklama yapabilirdiniz ozaman gercekten haklı olurdunuz ve bizi de klinik hakkında aydınlatmıs olurdunuz, gercekten inanamıyorum..Lütfen hicbirsekilde beni bu konunun icine cekmeyin hakaretlerinizle.Bana hakaret etme hakkınızı kendiniZde nasıl buluyorsunuz?Biraz saygı lütfen..Ben anladım sizde ruh hastasisiniz bir insana bir kez laf anlatılır ne diyim daha aynen devam ....
Rahatsız olan bi hasta varsa ve ilgilenilmemişse düzeltmek yerine, telafi etmek yerine, neden başka bi fotoğraf yolluyosunuzki.
Lütfen birdaha hicbirsekilde bana hakaret etmeye kalkmayın,sadece basit bir soru sordum o da merakımdan yaptırmayı düsündüğüm icin kötü bir niyetle değil,karsılığında bana Ruh Hastası dediniz hakaret edeceğinize yanlıs anlasılmaları düzelterek acıklama yapabilirdiniz ozaman gercekten haklı olurdunuz ve bizi de klinik hakkında aydınlatmıs olurdunuz, gercekten inanamıyorum..Lütfen hicbirsekilde beni bu konunun icine cekmeyin hakaretlerinizle.Bana hakaret etme hakkınızı kendiniZde nasıl buluyorsunuz?Biraz saygı lütfen..
valla ben sonuç ve beklentilerin hep değiştiğini savunan ve bunu da forumda çok da gören biriyim!!! Siz memnun kalmışsınız diğer biri memnun kalmayabilir!!! Her doktorun var kötü sonucu yada memnun olmayan hastası bu net açık!!!
aynen arkadaşım bendehatta ben de ilk defa dolgu yaptırıcaktım iki kisi gidicektik o arkadasın resmini görünce direk vazgectik gercekten cok kötü olmus kızın dudağı maffolmus
Bu kişi memnun kalmıştır bu tarz uygulama isteyenlerde gidip yaptırabilir, herkesin beklentisi karşılanmaya bilir sorun bu değil. Sorun olan şey beğenilmediği için bunca laf söylemek, karaktere hakaret etmek vs neyse bu konuda ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum.aynen arkadaşım bendeJada arkadaş sağolsun sayesinde vazgeçtim. yok kıskanıyormuşta 2. yi yaptırmaya niye gitmişmiş. hiç profesyonelce değil. bir kere bu klinik çalışanlarının işi mi yokmuşta buraya üye olmuşlar "yok klinikte görmüşşmüşte , yine insaflılarmışta hastanın fotolarını paylaşmamışlar" sen nasıl kliniksinki resmen gelen müşterini fotlarını paylaşmakla tehdit ediyorsun. bu iş ahlakına sığmaz bir kere. ben Jada nın yerinde olsam mahkemeye bile verirdim. bu ne saygısızlıktır. hatalı bir müdahele yapıyorsun müşterinin maduriyetini gidermeye çalışmıyorsun . birde üstüne buraya gelip böyle saçma sapan paylaşımlarda buluyorsun. üstelik kendini aklamak için paylaştığın öncesi sonrası fotolar birşeye benzemiyor