- 23 Aralık 2014
- 97
- 9
- 98
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dudak dolgusu diyip sakın gecme iyice araştır.Ben Mehmet Kartalın Nişantaşındaki kliniğinde yaptırdım.Yaptırdığım gün yüzümün sağ ve sol yanım da çekme yaşantı.Tam 2 ay gitmediğim doktor kalmadı bunla uğraştım.Doktor ısrarla dolgudan sebeb olamıyacağını sölediği halde gittiğim diyer doktorların hepsi dolguyu işaret etti.Meğersem dusağımdaki sinir uçlarına baskı ypmış.Sonrasın da eritme ilaçlar falan derken çok yoruldum çok pişman oldum.Sakın para karşılığı ünlülere resim çekiptirip reklam yapan doktorları tercih etmek yerine iyice araştır.Doktor çok önemli dudak dolgusu deyip geçme derim.
Aslinda o yamukluk doktorlarin yaptigi hatalardan olusuyor.Bende yaptiricam arkadaslarimi doktorum Mehmet Akgune gonderdim digerlerinden farkli bir dolgu kullanmis ama sonuc guzel ben begendim.Daha uyguna gelmesi de cazip suan bakalim yaptirinca senlede paylasirimMerhaba Kızlar,
Cesaretimi topladım ve dudak dolgusu yaptırmaya karar verdiniz fakat bana memnun kalınan doktor veya klinik önerileri kazım. Fiyatta eklerseniz sevinirim. Çevredekiler dolgunun tehlikeli olduğunu ve dudağı yamuk gösterdiğini söylediği hep erteledim
Markasi neydi kiz kardesim icinde bir marka onerdi Mehmet Bey ama hatirlayamadim sonuctan memnun mu arkadaslarin? Sanirim diger dolgulardan fazlaymis. Siz yaptirabildiniz mi?Aslinda o yamukluk doktorlarin yaptigi hatalardan olusuyor.Bende yaptiricam arkadaslarimi doktorum Mehmet Akgune gonderdim digerlerinden farkli bir dolgu kullanmis ama sonuc guzel ben begendim.Daha uyguna gelmesi de cazip suan bakalim yaptirinca senlede paylasirim
Dudaklarınız çok güzel olmuş kac cc kullanıldı?Mehmet Bey'i burada çok okudum ne zamandır işlem yaptırıyorsunuz?Canım bu tamamen doktora bağlı bişey ben Mehmet Akgün'e yaptırıyorum fotografı ek'e bırakıyorum.Fiyatın şuan durumunu bilmiyorum dolarla birlikte değişiyor çünkü arayıp sorman daha uygun.
4-5 yıl olmuştur sanırım Mehmet Akgünle Tanışalı gittiğim zamanlar yeni yeni doktorlar ve önerileri vardı.2 cc dolgu var her yıl yeniletiyorum.Dudaklarınız çok güzel olmuş kac cc kullanıldı?Mehmet Bey'i burada çok okudum ne zamandır işlem yaptırıyorsunuz?
Anladım bende bacak dolgusu yaptırdım Mehmet Bey'e sıra dudaklarda önümüzdeki cuma da dudaklarım için gideceğim.4-5 yıl olmuştur sanırım Mehmet Akgünle Tanışalı gittiğim zamanlar yeni yeni doktorlar ve önerileri vardı.2 cc dolgu var her yıl yeniletiyorum.