Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2cc dolgu yaptırmak istiyorum ama hiçbir yerde fiyat göremedim bir de ilk dolgu gerçekten ilk bir hafta veya 10 gün içerisinde eriyorsa o süre içerisinde tekrar yaptırabilirmiyim?
2cc dolgu yaptırmak istiyorum ama hiçbir yerde fiyat göremedim bir de ilk dolgu gerçekten ilk bir hafta veya 10 gün içerisinde eriyorsa o süre içerisinde tekrar yaptırabilirmiyim?
yaptıranlar beğenmiyor afedersin basur gibi duruyor yaptıranlarda, hasan can kayada bile kızın bile dudaklarım estetik dedi ama hasan can kaya bu dudak değil basura benziyo dedi
yaptıranlar beğenmiyor afedersin basur gibi duruyor yaptıranlarda, hasan can kayada bile kızın bile dudaklarım estetik dedi ama hasan can kaya bu dudak değil basura benziyo dedi
Net bir fiyat yok, doktorun kullandigi markaya gore degisir. Klinigi nerede ona gore degisir, serbest piyasa yani.Onemli olan fda onayli dolgulari yaptırmak, mutlaka barkod isteyin. Gecen hafta arkadasim sardenya marka bir dolgu uygulatmis, dudaklari muthis oldu ama ben cesaret edemedim. Bu markayi hic duymadigim gibi fda onayi olup, olmadigini da bilemiyorum. Sardenya marka dolgu enjekte ettiren varsa, tecrubelerini paylassin :)