• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu Ankara

drajem

1 adam 1 madam "Baldan Günler"
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
392
283
303
Reklam icerikli degil de cidden yaptiranlar, kimi tavsiye edersiniz?

Doktorum Mehmet Akgün 2 ay önce tekrar dolgu yaptırdım alt dudağımın dolgusuz halide aynı nerdeyse üst dudağıma 1 cc dolgu uygulandı alt dudağıma da yarım dolgu uygulandı simetrisi sağlanması için çok memnun kaldım 2 yıldır tüm işlemlerimi doktoruma yaptırıyorum ve memnunum öneririm

Eklentiler

• 20642121_147926502454423_998018633_o.jpg
    20642121_147926502454423_998018633_o.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 3.636
image.jpeg
Kızlar ben de Başak Kandi ye yaptırdım çok memnunum dudaklarım nemlendi ayrıca. Ankara'da prp ve yüze vitamin iğnesi araştırıyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim kit in önemi var mı son olarak önce prp yaptırıp hemen arkasından botoks uygulatabilirmiyim. Başak kandi dudak dolgusu için foto atıyorum sizde bana yardımcı olurmusunuz.

Eki Görüntüle 2030865 Kızlar ben de Başak Kandi ye yaptırdım çok memnunum dudaklarım nemlendi ayrıca. Ankara'da prp ve yüze vitamin iğnesi araştırıyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim kit in önemi var mı son olarak önce prp yaptırıp hemen arkasından botoks uygulatabilirmiyim. Başak kandi dudak dolgusu için foto atıyorum sizde bana yardımcı olurmusunuz.

çok hoş kalıcılık süreis ne kadar acaba dudak dolgusunun ?

Ben bu ara nette ali sahanin paylasimlarini goruyor ve yaptigi dudaklari cok begeniyorum. Sizlerin paylastigi fotolardaki dudaklarda hoş olmuş... kafa bi arkadasim da yokki beraber estetik olaylarina dalalim:)

Ben bu ara nette ali sahanin paylasimlarini goruyor ve yaptigi dudaklari cok begeniyorum. Sizlerin paylastigi fotolardaki dudaklarda hoş olmuş... kafa bi arkadasim da yokki beraber estetik olaylarina dalalim:)
Karbon peeling yaptırdınız mı gözeneklere faydası oluyorum u ki dalalım valla kendimize bakalım :KK36:

Kızçelerimmm botoks ve yüze mezoterapiyi aynı anda yaptırdım. Ve mezoterapiye para vermedim sadece 450 tl botoks ödedim mezoterapi hediye geldi kampanya varmış Başak kandide merak eden varsa benim gibi ikisi aynı anda Nasıl olduğunu şöyle alnıma botoks yaptı yüzüme vitamin yaptı ikisi bir arada oluyormuş gelişmeleri yazarım KIZLARRRR NEREYE GİTTİNİZ AMA HUUUUU HUUU

Yeni uye yaziyor. Ve hal boyle olunca reklam gibi geliyor

Basak kandinin instasi varsa bi bakalim calismalarina...

Baktim ve begenemedim ali sahan.a gitmeyi dusunuyorum... ankarada begendigim baska biri olmadi henüz...

Yeni uye yaziyor. Ve hal boyle olunca reklam gibi geliyor
Çok pardon arkadaşım yeni üye fikrini beyan edemez gibi bir yasak mı var bu siteye üye olma sebebim barış Çakır'a burun ameliyatı içindi özelden sağolsun arkadaş resimlerini yolladı. Ve ekimde ameliyatım var reklam derken? Ben eminim ki bunu okuyan arkadaşlar kimin ne peşinde olduğunu anlayacak zekaya sahipler. O yüzden seninle böyle polemiğe girmemeyi tercih ediyorum. Ha illa yok dersen senin ne amaçla burada yazdığını ispatlayayım.neden insanlara fikr özgürlüğüne müdehale ediyorsun. Hiç hoşlanmam bu tarzdan. Kişi kendinden bilir işi diyor ve bu konuşmayı tekrar açılmamak üzre kapatıyorum.

Kızçelerimmm botoks ve yüze mezoterapiyi aynı anda yaptırdım. Ve mezoterapiye para vermedim sadece 450 tl botoks ödedim mezoterapi hediye geldi kampanya varmış Başak kandide merak eden varsa benim gibi ikisi aynı anda Nasıl olduğunu şöyle alnıma botoks yaptı yüzüme vitamin yaptı ikisi bir arada oluyormuş gelişmeleri yazarım KIZLARRRR NEREYE GİTTİNİZ AMA HUUUUU HUUU
Kızlar ben sonuçları yazayım yüzümün hafif rengi açıldı vitaminlerden. Yorgunluk gitti aydınlık bir görüntü var şu an devam etmeyi düşünüyorum.:KK24::-)

benim bi sorum olucak ben burun estetiği yaptırdım ve burnum çok uzunken bir anda küçülünce incecik dudaklarım ön plana çıktı. öğrenciyim ve dudak dolgusu fiyatlarını hiç bilmiyorum takriben fiyatları ne kadar bileniniz var mı?

benim bi sorum olucak ben burun estetiği yaptırdım ve burnum çok uzunken bir anda küçülünce incecik dudaklarım ön plana çıktı. öğrenciyim ve dudak dolgusu fiyatlarını hiç bilmiyorum takriben fiyatları ne kadar bileniniz var mı?
Merhaba Dilara ben 650 tlye başak Kandiye yaptırdım burun ameliyatımı serdar Öztürk'e yaptırdım dediğin gibi bir anda küçülünce dudaklar çok dikkat çekiyor fiyat araştırmamı sana şöyle özetliyeyim bin tl 1.500 tl arasında fiyat verdiler ben başak Kandiye 650 tl ye yaptırdım o zaman kampanya vardı birde Carbon peeling hediye edilmişti benim tercihimin sebebi burun ameliyatımda da dudak dolgusundada profesör olmaları etkendi profesör başak kandi yi araştırabilirsin pek çok ünlü hastası var bu arada gidince denk gelirsin zaten bunlar dahada bir güven veriyor açıkçası sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum burun konusunda ve dudak dolgusunda hatta işlem yaptırmaya beraber gidebilir indirim veya kampanyalardan yararlanabiliriz leke için gideceğim

Eki Görüntüle 2030865 Kızlar ben de Başak Kandi ye yaptırdım çok memnunum dudaklarım nemlendi ayrıca. Ankara'da prp ve yüze vitamin iğnesi araştırıyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim kit in önemi var mı son olarak önce prp yaptırıp hemen arkasından botoks uygulatabilirmiyim. Başak kandi dudak dolgusu için foto atıyorum sizde bana yardımcı olurmusunuz.
Dudak dolgusunun fiyatini ogrenebilirmiyim

Back
X