Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak dolgusu Ankara
- Konu Sahibi drajem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dudak dolgusu estetik ankara
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2016
- 163
- 89
- 98
- 46
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
Doktorum Mehmet Akgün 2 ay önce tekrar dolgu yaptırdım alt dudağımın dolgusuz halide aynı nerdeyse üst dudağıma 1 cc dolgu uygulandı alt dudağıma da yarım dolgu uygulandı simetrisi sağlanması için çok memnun kaldım 2 yıldır tüm işlemlerimi doktoruma yaptırıyorum ve memnunum öneririm
Eklentiler
- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Eki Görüntüle 2030865 Kızlar ben de Başak Kandi ye yaptırdım çok memnunum dudaklarım nemlendi ayrıca. Ankara'da prp ve yüze vitamin iğnesi araştırıyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim kit in önemi var mı son olarak önce prp yaptırıp hemen arkasından botoks uygulatabilirmiyim. Başak kandi dudak dolgusu için foto atıyorum sizde bana yardımcı olurmusunuz.
çok hoş kalıcılık süreis ne kadar acaba dudak dolgusunun ?
3 ay oldu sanırım 1 yıl ben 650 liraya yaptırdım tam yanıltmayayım ama görüntüden çok memnunumçok hoş kalıcılık süreis ne kadar acaba dudak dolgusunun ?
- 2 Kasım 2011
- 392
- 283
- 303
Karbon peeling yaptırdınız mı gözeneklere faydası oluyorum u ki dalalım valla kendimize bakalımBen bu ara nette ali sahanin paylasimlarini goruyor ve yaptigi dudaklari cok begeniyorum. Sizlerin paylastigi fotolardaki dudaklarda hoş olmuş... kafa bi arkadasim da yokki beraber estetik olaylarina dalalim:)
Kızçelerimmm botoks ve yüze mezoterapiyi aynı anda yaptırdım. Ve mezoterapiye para vermedim sadece 450 tl botoks ödedim mezoterapi hediye geldi kampanya varmış Başak kandide merak eden varsa benim gibi ikisi aynı anda Nasıl olduğunu şöyle alnıma botoks yaptı yüzüme vitamin yaptı ikisi bir arada oluyormuş gelişmeleri yazarım KIZLARRRR NEREYE GİTTİNİZ AMA HUUUUU HUUU
Çok pardon arkadaşım yeni üye fikrini beyan edemez gibi bir yasak mı var bu siteye üye olma sebebim barış Çakır'a burun ameliyatı içindi özelden sağolsun arkadaş resimlerini yolladı. Ve ekimde ameliyatım var reklam derken? Ben eminim ki bunu okuyan arkadaşlar kimin ne peşinde olduğunu anlayacak zekaya sahipler. O yüzden seninle böyle polemiğe girmemeyi tercih ediyorum. Ha illa yok dersen senin ne amaçla burada yazdığını ispatlayayım.neden insanlara fikr özgürlüğüne müdehale ediyorsun. Hiç hoşlanmam bu tarzdan. Kişi kendinden bilir işi diyor ve bu konuşmayı tekrar açılmamak üzre kapatıyorum.Yeni uye yaziyor. Ve hal boyle olunca reklam gibi geliyor
Kızlar ben sonuçları yazayım yüzümün hafif rengi açıldı vitaminlerden. Yorgunluk gitti aydınlık bir görüntü var şu an devam etmeyi düşünüyorum.Kızçelerimmm botoks ve yüze mezoterapiyi aynı anda yaptırdım. Ve mezoterapiye para vermedim sadece 450 tl botoks ödedim mezoterapi hediye geldi kampanya varmış Başak kandide merak eden varsa benim gibi ikisi aynı anda Nasıl olduğunu şöyle alnıma botoks yaptı yüzüme vitamin yaptı ikisi bir arada oluyormuş gelişmeleri yazarım KIZLARRRR NEREYE GİTTİNİZ AMA HUUUUU HUUU
Merhaba Dilara ben 650 tlye başak Kandiye yaptırdım burun ameliyatımı serdar Öztürk'e yaptırdım dediğin gibi bir anda küçülünce dudaklar çok dikkat çekiyor fiyat araştırmamı sana şöyle özetliyeyim bin tl 1.500 tl arasında fiyat verdiler ben başak Kandiye 650 tl ye yaptırdım o zaman kampanya vardı birde Carbon peeling hediye edilmişti benim tercihimin sebebi burun ameliyatımda da dudak dolgusundada profesör olmaları etkendi profesör başak kandi yi araştırabilirsin pek çok ünlü hastası var bu arada gidince denk gelirsin zaten bunlar dahada bir güven veriyor açıkçası sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum burun konusunda ve dudak dolgusunda hatta işlem yaptırmaya beraber gidebilir indirim veya kampanyalardan yararlanabiliriz leke için gideceğimbenim bi sorum olucak ben burun estetiği yaptırdım ve burnum çok uzunken bir anda küçülünce incecik dudaklarım ön plana çıktı. öğrenciyim ve dudak dolgusu fiyatlarını hiç bilmiyorum takriben fiyatları ne kadar bileniniz var mı?
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Dudak dolgusunun fiyatini ogrenebilirmiyimEki Görüntüle 2030865 Kızlar ben de Başak Kandi ye yaptırdım çok memnunum dudaklarım nemlendi ayrıca. Ankara'da prp ve yüze vitamin iğnesi araştırıyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim kit in önemi var mı son olarak önce prp yaptırıp hemen arkasından botoks uygulatabilirmiyim. Başak kandi dudak dolgusu için foto atıyorum sizde bana yardımcı olurmusunuz.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Dudak dolgusunun fiyatini ogrenebilirmiyimBen Prof.Dr.Başak Kandi'ye yaptırdım. Kadın aşırı doğal, abartı bir şeyler istiyorsan gitme, zaten yapmıyor da.
Teşekkür ederim açıkçası ben gözeneklerim küçülsün cilt tonum eşitlensin istiyorum.Ben İstanbul da yaşıyorum. 6 ay önce karbon peeling yaptırdım. Gözeneklere çok faydası olmuyor ama cildin cidden tazeleniyo
650 liraya yaptırmıştımDudak dolgusunun fiyatini ogrenebilirmiyim