dudak dolgumdan cok memnunum

nimuehh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
23
2
38
34
İstanbul
Kizlar bir yıldır bu dolgu konusunu arastiriyorum dolgu maddeleri doktorlar dudagin sekli sertligi vs vs dudaginda kucuk kucuk toplara donusen dolgulardan buyuk kistlere donusenlere dudagi asimetrik olandan dolgu dudagini tasiripta ordek gibi durana kadar birsürü sey okudum ve gordum dudaklari ben dolguyum diye bağıran arkadaslarim vardi sonra cok iri dudakli ama dudaginin dolgu oldugu asla belli olmayan bir kizla tanistim dudaklarının dolgu oldugunu soylediginde inanamamistim hemen o doktora gittim dolgu yaptirali 1.5 ay oldu dudaklarim yumusacik dudaklarima dokunan ya da goren biri inanamiyor dolgu olduguna opuldugundede normal dudaktan farkli bir his vermiyormus sadeve etli etli geliyormus dudaklarimda his kaybi sertlik vs hicbor fark yok kullanilan malzeme en iyisiymis bende ambalaji duruyor kistler olusmamasi icin bol bol dudaga dolgudan sonra masaj yapmak gerekiyor ben cok masaj yapmanana ragmen kist olmadı bu dolgunun kalitesi ve vucuda uyumluluguylada alakali ama masaj yapmazsaniz dolguyu fibroz doku cevreleyip dolguya yabanci madde gibi davranip fibrokistik yapilar olusuyor eger masaj yaparsaniz dolgu hucrelere nufus edip dolgunun omru uzun oluyor doktorumun ust dudakta ulguladigi teknik izledigim videolardakinden biraz farkli ust dudagin kalkik konturlari belirgin ama yapay durmamasini sagliyor simdi dudagimi goren herkes dolgu yaptiriyor dolgu estetik gibi his kaybi sertlik yapaylik yapan birsey degil ama kime yaptirdiginiz cok onemli ben yuzumde baska yerlerede yaptiracagim :)

keşke fotoğraf atsaydınız da görseydik

onceki hali nasıldı ve hangi madde, kac ml kullanıldı ?

Canim benim eski halide dolgundu ama ust dudagim pek dolgun değildi kalkik degildi alt dudagima hacim verip ust dudagimi kaldirdi etli etli cok guzel oldu dudaklarim eski halinin belli oldugu fotografim olmadigindan atamiyorum 1ml dolgu kullanildi markasida puresense cok guzel bir dolgu

çok güzel olmuş benimde üst dudağım ince fotoğraflarda gülünce çizgi gibi kalıyo :/ Doktorun ismini ve ücretini yazabilirmisin özelden.

şuanki durumunuz nasıl acaba hangi şehirde yaptırmıştınız?ve doktorunuzun yöntemi hakkında detaylı bilgi verirseniziyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…