Dudak çatlaması

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
arkadaşlar,
doğru yer burası mı bilmiyorum ama dudak çatlaması için bi yöntem varmı?ya da şöyle söyleyeyim..krem balm filan sürüyorum ama stres yapınca dudaklarımı ısırıyorum:KK43:( ne yapablirim..acı krem filan var mı bu konu için???
teşekkürler..

ya walla bende de oluyo o yaralardan. hatta bi tane var şimdi ufak catlaktı. ısırarak büyyüttüm. acısından gece uyuyamıyorum bile yaa :KK43:

Bi çözüm varsa banada söyleyin dudaklarım çok çatlıyor...Oda yetmiyor ağız içi yaralar çıkıyor ama nedenini bilmiyorum doktora gittik bisürü ilaç ama geçmiyor...En son üniversite hastanesine araştırmaya git ddi gitmedim artık...

Ama bana kansızlıktan olabilir bide su içmiyorsan ondandır dedi...ıkiside var aslında bende

doktorun dediği doğru günde en az 2 litre su içmelisin zaten bunun yarısını diğer besinlerden karşılıyorsundur bunun yanı sıra demir, b6 vitamini eksikliği dudak çatlamasına sebep olur çinko eksikliği de çatlayan yerlerin geç kapanmasına neden olur sana önerim babe markasının dudak bakım stiğini kullanman ayrıca bol bol taze meyve sebze balık ve fındık yemen kansızlık içinse kuru incir ve keçiboynuzu pekmezi

Kızlar size iki tavsiyem var
1-viks sürmek, birz yakar ama hem dudakları çok iyi parlatıyor, hem dolgunlaştırıyor hem bakterileri yok ediyor

2- Elisabeth Arden 8 hour dudak koruyucu veya yine elisabeth arden skin protector, her ikisde 8 saat etkili ve ciddi manada özellikle 2. krem yanıklara bile iyi geliyor.Azıcık pahalı ama, strawberry de epey uygun fiyata bulunuyor...

şuunu sölemek istyrm arkadaslar bepanthen içinde kortizon adında bi madde bulunduğu için çok fazla kullanımda çok fazla zararı varmış bunu bana biyoloji öğrt. söylemişti belirtmek istedim..!

teşekkürler kızlar..şimdilik avon ve nivea var elimde..özellikle avon u kullanıyorum..yıllardır çok memnunum...ama bi ara bitmişti..dediğim giibi en büyük sorunum aslında istemdışı yara yapmak...

dudak çatlamasına bepanten krem şeklinde olanını öneririm, hem doğal parlatıcı gibi duruyor hem de kuruluğu gideriyor

Bende de aynı sorun vardı.. Üstelik bnm sadece dudagım değil dudagımın üzerinde de kızarıklık oluşmuştu.. Bir kaç kez dermotolga gttim madecassol nepanthen gbi bir çok krem kullandım ama etki etmedi.. En son gidişimde dermovate krem vermişti ve 1 haftada btn herşeyi geçirdi..

Bi çözüm varsa banada söyleyin dudaklarım çok çatlıyor...Oda yetmiyor ağız içi yaralar çıkıyor ama nedenini bilmiyorum doktora gittik bisürü ilaç ama geçmiyor...En son üniversite hastanesine araştırmaya git ddi gitmedim artık...

Ama bana kansızlıktan olabilir bide su içmiyorsan ondandır dedi...ıkiside var aslında bende

bende suyu çok az içiyorum ama doktor bana ağız içinde çıkan aftların nedeninn vitaminsizlik yada stres üzüntü olduğunu genetikte olabildiğini söylemişti.çok fazla meyve yiyorum vitamnszlkten değil,büyük ihtimal stresten oluo benm.eczanelerde aftlar içn çözeltiler varvereliniortak

nivea neutregina blistex dışında bi krem tavsiyesi olan var mı hiçbiri yeterli gelmedi bana :KK50:

Size tavsiyem, forever living markasının jojoba yağı içeren aloe lips isimli dudak balmı. Ben şuan çibanlarım için hap kullanıyorum, aşırı derecede kuruyp patlıyor dudaklarım ve bu patlamadan bu balm sayesinde tamamen kurtuldum. Tamamen... Düzenli kullanıldığında dudaklarınız muhteşem oluyor ve dolgunlaştırıyor...

bikaç denemeden sonra Roc'dan memnun kaldım tavsiye ederim. El kremi yanında hediyeli kutusu vardı. ikisi 24 tl idi sanırım. el kremi de gayet güzel.

Size tavsiyem, forever living markasının jojoba yağı içeren aloe lips isimli dudak balmı. Ben şuan çibanlarım için hap kullanıyorum, aşırı derecede kuruyp patlıyor dudaklarım ve bu patlamadan bu balm sayesinde tamamen kurtuldum. Tamamen... Düzenli kullanıldığında dudaklarınız muhteşem oluyor ve dolgunlaştırıyor...

ben cok uzun zaman once dudak koruyusucunu kullanmıstım ama hiç bır yerde bulamadım forever urununu eger mumkunse nerden aldıgınızı soyleyebilr mısınız...?
sımdıden cok tesekkur ederım.. =)

X