Dudak Çatlağı

Tessa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
62
48
88
Merhaba arkadaşlar;

Bu aylarda ortaya çıkan ve yaza kadar süren dudak çatlağım var.Alt dudağımın ortası yarılıyor ve kanıyor. Bepanthol ve dudak koruyucusu kullanıyorum ama faydasını görmedim.Bana bildiğiniz etkili birşey söylerseniz çok memnun kalırım.Bu konu ile ilgili kan, demir testi falan yaptırdım çok şükür iyi çıktı.Ne yapacağımı ve kullanacağımı bilmiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Bepantholün kremi değil de merhemi iyi geliyor.. bir de saf vazelin.. eczanede katkısız olanları satılıyo.. bende de aynı sıkıntı var.. geceleri yatmadan önce sürüyorum ertesi güne pamuk gibi oluyo dudaklarım

Bebanthol değil de merhemini alın benim dudaklarıma o kadar iyi geliyor ki

Her gece yatmadan önce vazelin sürmek çok iyi gelecektir. Geçmiş olsun.

Günde iki üç kere hindistan cevizi yağı sür ben faydasını gördüm.

bal cnm yenileyici özelliği var ruj sürer gbi sür dudaklarına ama evdeyken sür dışarıda arıların istilasına uğrama :)

ben yves rocher lipstick gibi bişeyini kullanıyorum oldukça başarılı.. ama böyle durumlarda dışardan çok içerden tedavi daha önemli günde 3 lt den az su içmemeye çalışın faydasınmı görürsünüz..geçmiş olsun

Çok sağolun arkadaşlar bu akşamdan itibaren vazelin tedavisine başlayacağım.Alıntı yapmayı bilmiyorum kusuruma bakmayın.

annem yıllarca bununla uğraştı
yapılan tüm tahliller temiz çıkıyordu
en sonunda bir doktor sende tahlilde normal çıksa bile b12 eksikliği var deyip iğne yazdı annem 3ayda bir bu iğneyi kullandı ve iğneyi kullandıktan sonra hemen düzeldi dudakları ne kremler ne vazelinler kullandı ama çare olmadı
b12 kırmızı et tüketimi az olduğu için çıkıyor ama çok tüketsede kolestrol var o yüzden ÇOK YİYEMİYOR
geçmiş olsun
b12 almanızı öneririm

Blistex mavi kapaklı-beyaz gövdeli olanı. Süper ötesi

Aklınıza gelebilecek her türlü Lip Balm kullanmış birisi olarak kesin bir çözüm kesinlikle Vazelin... Kanama noktasına kadar gelen dudaklarım şuan pürüzsüz. Düzenli kullanımda etkisini göreceksiniz :)

Nivea lip care gloss shine

Benimde çok sık çıtlar dudaklarım bana tek iyi gelen nivea nin bu dudak koruyucusu...

Bende yatmadan önce bol krem sürerim dudsklarima gün boyu da lipstick nemlendirici sürerim hic kuruyup catlamiyor. Su icmek en önemlisi olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…