Dudak Makyajı Dudak çatlagı icin ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Karben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
87
5
arkadaslar dudağım pürüzsüz gorunsun istiyorum ruj surunce cizgi cizgi duruyo umarım anlatabildim :)
pürüzsüz gostermesi icin ruj surmeden once ne yapmalıyım yada bunun icin kozmetik urunleri kullananların tavsiyeleri nedir :)

arkadaslar dudağım pürüzsüz gorunsun istiyorum ruj surunce cizgi cizgi duruyo umarım anlatabildim :)
pürüzsüz gostermesi icin ruj surmeden once ne yapmalıyım yada bunun icin kozmetik urunleri kullananların tavsiyeleri nedir :)

benimkiler hep çatlayıp kanıyo rujdan önce nemlendirici sürüyorum hani şu ruj gibi olanlardan renksizini alırsan rujun renginide bozmaz

evet zeytinyaglı krem suruyorum ama belli bi sure sonra kuruyo ben boyle kadife gibi dursun istiyorum kullandıgım kremler felan kalıcı olmuyo malesef

evet zeytinyaglı krem suruyorum ama belli bi sure sonra kuruyo ben boyle kadife gibi dursun istiyorum kullandıgım kremler felan kalıcı olmuyo malesef

hani nivea nın varya benoonlardan kullanıyorum gece yatarken gündüz evde sokakta heryerde kullanıyorum renksiz olduğu için yoksa geriliyo çatlıyo konulamıyorum bile bu dediğim kalıcı tavsiye ederim gece sürüyorum sabah hala var

hani nivea nın varya benoonlardan kullanıyorum gece yatarken gündüz evde sokakta heryerde kullanıyorum renksiz olduğu için yoksa geriliyo çatlıyo konulamıyorum bile bu dediğim kalıcı tavsiye ederim gece sürüyorum sabah hala var

var canım narlısı cileklisi hepsi :KK70:
ama istedigim gibi olmuyo avonun dudak pürüzsüzlestirmesi icin urunu vardı sanırım hatırlamıyorum acaba onlar faydalı olurmu
su dudagımda ki cizgiler dolsun istiyorum :KK70:

var canım narlısı cileklisi hepsi :KK70:
ama istedigim gibi olmuyo avonun dudak pürüzsüzlestirmesi icin urunu vardı sanırım hatırlamıyorum acaba onlar faydalı olurmu
su dudagımda ki cizgiler dolsun istiyorum :KK70:

Canim dislerini fircaladiktan sonra dis fircan ile dudaklarina nazikce peeling yap ve sonra dudak nemlendiricisi sür. Gercekten puruzsuz dudaklarin oluyor :)

Dermalogica Active Moist losyon 50 ml

Bu nemlendiricinin deneme boyunu yüzümde kullanıyorum. Akne ilacı kullandığım için dudağımda kış aylarının gerektirdiğinden daha yoğun bir kuruma var ve geçen gün bu kuruma had safhadaydı. Ürünü o an sadece dudaklarımda normalde yüzüme sürdüğüm miktarda uyguladım ve hafif bir yakmanın ardından o kupkuru dudak 15 dakika içinde yumuşadı. Bu yüzden iyi bir baz olduğunu düşünüyorum. Yüz bakımı olarak da memnunum. Belki pahalı; ama değer. Deneme boyu losyonum bitince normal olarak almayı düşünüyorum.

Dudak peeling'i yaparsan sorun ortadan kalkar canım.. Bir çay kaşığı bal'ın içine 1 çay kaşığı kadar vazelin ve 1 tatlı kaşığı kadar toz şeker koyup hepsini iyice karıştır.. bunu dudaklarına dairesel masaj yaparak sür ve biraz beklet.. dudağını temizledikten sonrada herhangi bir dudak koruyucu kullan nivea olabilir..

$Blistex-Clasic-Lip-Relief-Cream-_954_1.jpg

ben bu ürünü kullanıyorum harika bişey.gece yatarken sürüyorum ve sabaha pürüzsüz yumuşacık dudaklara sahip oluyorum :) rujum da daha güzel duruyo tabi :) watsons tan almıştım 9 tl idi sanırım.

X