Dudağımda sürekli uçuk çıkıyor

seda22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
41
0
36
İstanbul
Kızlar 6 7 ay önce dudağımda uçuk çıktı. Öyle bir haldeydi ki yüzüm burnum ağzım şişti. doktora gittim ilaçlar kremler filan 1 hafta raporlu yattım o derece kötüydüm. sonra tam geçiyo derken aynı yerden tekrar çıktı. tekrar doktora gitti bana vücut direncin düşük senle tedaviye başlıcaz hamile değilsin dimi gibi sorular sordu. bekarım deyince tamam o zaman sorun yok dedi ve minumum 1 yıl sürebilecek bi hap kullanımını başladım. bu hap valtrex 500 mg 42 tablet. ilk 3 ay her gün 1 tablet içerek kullandım ve üç ayın sonunda karaciğere etkisi var mı diye test yapınca enzim değerlerin yükseldiğini gördü. sonra bir gün kullan bir gün kullanma 1 ay sonra gel dedi. ama bu bir ayda benim uçuğum her gün kullanmadığım için çıktı .. doktora bunu söyledim çok garip fln dedi. şimdi karaciğer değerlerini düşünmek zorundayız yükselmemesi için kendini iyi hissettiğinde içme, bir gün içmediğinde kendini dinle neler oluyo bi bak fln dedi. ben şimdi bazen içmiyorum ama o günlerde en az 3 gün boyunca fln dudağım kaşınıyo kızarıyo yanıyo resmen. bende iyi bir doktor arıyorum ve benim gibi olan varmı diye araştırırken bu ilacı genital bölgede uçuk çıkaranların kullandığını öğrendim ama ben dudak (ağız) için kullanıyorum.. ben bu ilacı kullanalı 6 ayı geçti. ben bu zamana kadar yanlış ilaç mı kullandım?? yardım kızlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…