• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudağım iyileşmiyor!!

niknak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
41
0
86
31
İstanbul
Merhaba arkadaşlarr :42: ben dudaklarımı ısırıyordum sınav stresten 5-6 ay önce, yara olmaya başladı sonra. Doktor isokeilit verdi kullandım ama iyileşmedi çünkü kabuk oluyordu soyuyuordum. geçen hafta yine gittim doktora madecassol verdi onu kullanıyorum şimdi de ama iyileşmiyor deri oluşmuyor sanırım :50: doktor bunu kullan iyileşmezse doku temizlemesi diye bi cerrahi müdahale varmış kulak burun boğazcıya gidip onu olursun dedi çok korkuyorum :43: içinizden benim durumumda olup iyileşmiş olan var mı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim :1:

Son düzenleme:
Peki biyopsi olan var mı dudağından? Doktor net bir tanı koyamadığı için parça alınıp incelenmesi lazım dedi. :(

Peki biyopsi olan var mı dudağından? Doktor net bir tanı koyamadığı için parça alınıp incelenmesi lazım dedi. :(

Gecmis olsun canım dudaklarını çok yiyorsan eğer granulasyon dokusu oluşturmuş olabilirsin uzun süreli travmaya maruz kalan bu tür dokularda ileri donemde güneş ışığınındamaruziyetine bağlı olarak aktınız keratoz veya dudak tümörü gelisebilmekteymis.yani dudaklarını yeme lütfen bide dudaktan biyopsiyi kulak burun boğaz alıyor cok kanamalı bir organ ama alacakları çok küçük bir parça emin ol benim amcama da yaptılar basit bisey korkma

Gecmis olsun canım dudaklarını çok yiyorsan eğer granulasyon dokusu oluşturmuş olabilirsin uzun süreli travmaya maruz kalan bu tür dokularda ileri donemde güneş ışığınındamaruziyetine bağlı olarak aktınız keratoz veya dudak tümörü gelisebilmekteymis.yani dudaklarını yeme lütfen bide dudaktan biyopsiyi kulak burun boğaz alıyor cok kanamalı bir organ ama alacakları çok küçük bir parça emin ol benim amcama da yaptılar basit bisey korkma

Teşşekür ederm cevap yazdığınız için benim de biyopsi yapıldı ve dediğiniz gibi çok küçük bi parça aldılar. Amcanızın sonucu nasıl çıktı acaba ameliyat oldu mu? Çünkü biyopsi yapan doktor selim bu diyip duruyordu iyi huylu tümör demekmiş sanırım :(

Back