- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.561
Tamam canım Allah kabul etsin ❤❤Dil-i bitab canim 1000 tane Ya Musavvir 1000 tane Ya Varis 1000 tane Ya latif 500 tane Tevhid yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım Allah kabul etsin ❤❤Dil-i bitab canim 1000 tane Ya Musavvir 1000 tane Ya Varis 1000 tane Ya latif 500 tane Tevhid yaz
Amin canimTamam canım Allah kabul etsin ❤❤
Tamam canım Allah kabul etsinCnm ben okunan 172 ya varisi 707 olarak tamamlıyorum haberin olsun onuda ekleyebilirsin
Eklerim tabiki Allah kabul etsin ❤❤Dil-i bitab 2000 ya musavvir okudum. Ekler misin lütfen
Amin canım Allah razı olsun. Cümlemizin duaları kabul olsun inşallahEklerim tabiki Allah kabul etsin ❤❤
Dil-i bitab canim hatime basladim ama mazeretlendigim icin kaldi temizlenince devam edecegim ins kadir gecesine kadar bitirebilirsem haber edecegim aldıklarımi okuyorum bi yandan da
Canim latif esmasini okumayan varsa hepsini aliyorum o zamanicroc güncel liste canım paylaştım
Tamam canım :) Allah kabul etsinCanim latif esmasini okumayan varsa hepsini aliyorum o zaman
Bacım kalan 2000 adeti okudum sükur bitti aldığım 10000 düşmüştün dimi listedenCanim daha onceki cüzlerle beraber musavvir esması vardı 3000 adet cektim 2000 kaldı son güncel liste varmı ne kaldı ya latif esması varsa hepsini alırim canım yine ekstradan 10.000 adette ya musavvir alırim
Tamamdır Allah kabul etsin1000 ya musavvir alıyorum
Bacım kalan 2000 adeti okudum sükur bitti aldığım 10000 düşmüştün dimi listeden