- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Mailden yaziyoruz ara sira soylerim de gelir mi bilemem :/Kuzu bcrstgl etiket yapmışsın odami var konusuyormusun nasilmis gelse oda artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mailden yaziyoruz ara sira soylerim de gelir mi bilemem :/Kuzu bcrstgl etiket yapmışsın odami var konusuyormusun nasilmis gelse oda artık
Canim şuan hangi cuzi siradaysa onu bana verSelamün Aleyküm, @ftmclk @HemDeliHemAsik @Ssy8491 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsun En kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için Hatim okuyacağız. 1 sayfada olsa anne olmak isteyen herkesin katilimini bekliyoruz. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT GECESİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR
ALINAN/OKUNAN CÜZLER
1.cüz @Ssy8491
2.cüz @Umutvar123
3.cüz @Umutvar123
4.cüz @Umutvar123
5.cüz @Umutvar123
6.cüz @Umutvar123
7.cüz @Umutvar123
8.cüz @Umutvar123
9.cüz @Umutvar123
10.cüz @Umutvar123
11.cüz @Minnoskafa
12.cüz @Minnoskafa
13.cüz @Veson
14.cüz @zeynoc17
15.cüz @ftmclk
16.cüz @Tatlianne20
17.cüz @brcstegul
18.cüz @nur mawish
19.cüz @Cikolatalikurabiyem
20.cüz @İsikolsun
DİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR
41 YASİN-İ ŞERİF ALINAN:5
41 MERYEM SURESİ ALINAN :5
119 FETİH SURESİ ALINAN:5
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:1000
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:
SALAVAT-I ŞERİF OKUNAN :
NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.
Karişiklik olmasin die soruyom şuan sira 21 .cuzidemiSelamün Aleyküm, @ftmclk @HemDeliHemAsik @Ssy8491 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsun En kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için Hatim okuyacağız. 1 sayfada olsa anne olmak isteyen herkesin katilimini bekliyoruz. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT GECESİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR
ALINAN/OKUNAN CÜZLER
1.cüz @Ssy8491
2.cüz @Umutvar123
3.cüz @Umutvar123
4.cüz @Umutvar123
5.cüz @Umutvar123
6.cüz @Umutvar123
7.cüz @Umutvar123
8.cüz @Umutvar123
9.cüz @Umutvar123
10.cüz @Umutvar123
11.cüz @Minnoskafa
12.cüz @Minnoskafa
13.cüz @Veson
14.cüz @zeynoc17
15.cüz @ftmclk
16.cüz @Tatlianne20
17.cüz @brcstegul
18.cüz @nur mawish
19.cüz @Cikolatalikurabiyem
20.cüz @İsikolsun
DİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR
41 YASİN-İ ŞERİF ALINAN:5
41 MERYEM SURESİ ALINAN :5
119 FETİH SURESİ ALINAN:5
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:1000
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:
SALAVAT-I ŞERİF OKUNAN :
NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.
Evet canim.21 i yaziyorum tmCanim şuan hangi cuzi siradaysa onu bana ver
Tamm 21.cuzi bende canmEvet canim.21 i yaziyorum tm
@Ssy8491 e diyelim CanimCanlar benim birkaç cüzum var okumam gereken onları bitirdikten sonra cüz alacağım haberiniz olsun . Ben kendim için 12000 ihlas okumak istiyorum bunun duası Kabe'de yapılabilir mi
Bilmiyordum kusura bakmayın@Ssy8491 e diyelim Canim
Yok yok ne kusuru o söyleyecek hocamiza ondan dedim.Bilmiyordum kusura bakmayın
Tamam canım benimYok yok ne kusuru o söyleyecek hocamiza ondan dedim.
Tm 30u yaziyorum 29 nisan son gun canimBir cüzümü bitirdim onun yerine 30.cuzu almak istiyorum mümkünse ne zamana kadar okumam gerekli
Senden de razi olsun canim 22. Cuzu yaziyorum baska seylerde okuyoruz almak.istersen ilk sayfada yaziyorDil-i bitab canım tabikide almak isterim çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun kardeşim
Anne olmak isteyenler olarak basladik canim ama katkida bulunabilirsin. Allah im seninde gonlunde.ne varsa hayirlisi ile versin maddi.manevi sikintilarini gidersinbekarlar da alabiliyor mu dua canım ben de isterim okumak fetih suresi ilk ayeti duası umrede yapılacaksa yoksa sadece bebek isteyenler için mi? Dil-i bitab
Canım tamam 22 cüz 2 Meryem süresi 2 Yasin 1 fetih 20ihlas tesbihlerdende 1000 net tane okurum inşallahSenden de razi olsun canim 22. Cuzu yaziyorum baska seylerde okuyoruz almak.istersen ilk sayfada yaziyor
Allah razı olsun canım hepinizin gönlündeki duaları hayırlısı ile kabul etsin RabbimAnne olmak isteyenler olarak basladik canim ama katkida bulunabilirsin. Allah im seninde gonlunde.ne varsa hayirlisi ile versin maddi.manevi sikintilarini gidersin
Allah kabul etsin kuzum hemen yaziyorum okuynca yzarsin okudum dieCanım tamam 22 cüz 2 Meryem süresi 2 Yasin 1 fetih 20ihlas tesbihlerdende 1000 net tane okurum inşallah