- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.121
4 mayısa kadar canım biliyorsun değil mi canımCanım ben 1000 ihlas,500 Salavatı Şerif, 1000 Ya Latif esması alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 mayısa kadar canım biliyorsun değil mi canımCanım ben 1000 ihlas,500 Salavatı Şerif, 1000 Ya Latif esması alıyorum
yok okuyan olmadı canım sana yazdımCanim 3. Cuzu ben almistim. Okunmuş sanirim
Tamam canımyok okuyan olmadı canım sana yazdım
yaaa ciddi mi ediyorum canım hemen ya musavvir ya halık okuyayım hattaTamam canım
Bana dua edin olurmu suan hastanedeyiz ve bekliyorum transfer icin iceri alacaklar beni Rabbim.emeklerimizin karsiligini nasip etsin
Kuzum rabbim şu mübarek günde inşallah dualarını kabul eder ayetel Kürsi oku girerken inşallah güzel haberlerle gel dualarımız seninleTamam canım
Bana dua edin olurmu suan hastanedeyiz ve bekliyorum transfer icin iceri alacaklar beni Rabbim.emeklerimizin karsiligini nasip etsin
Allahü Teala hayırlı sağlıklı evlatla nimetlendirsin tuğbacım inşallah güzel haberlerini alırızTamam canım
amin canımAllah razi olsun canlar yeni ciktim ve yatiyorum suanda Rabbim yardimcimiz olsun
2000 ihlas okudum4 MAYIS A KADAR OKUNACAK HATİMLER
41 MERYEM ALINAN 0
41 YASİN ALINAN 0
(2.)313 AYETEL KÜRSİ ALINAN:0
12.000 İHLAS ALINAN:1100
SALAVATI ŞERİF ALINAN:
16. 641 YA LATİF İSMİ CELİLİ ALINAN : 10.641 KALAN 6.000
tamam canım Allah kabul etsin2000 ihlas okudum
20 meryem 20 yasin alıyorum yarın sabaha kadar biter inşallah
EVet canım biliyorum4 mayısa kadar canım biliyorsun değil mi canım
Cnm 500 salavat,200 İhlas ı Şerif,500 ya latif,500 ya musavvir,707 ya varis ve o okuyacağım 107 ya varisi okudum.Listeye ekleyebilirsin4 MAYIS A KADAR OKUNACAK HATİMLER
41 MERYEM ALINAN 20 KALAN 21
41 YASİN ALINAN 20 KALAN 21
12.000 İHLAS ALINAN:4.100 KALAN 7.900
SALAVATI ŞERİF ALINAN:500
16. 641 YA LATİF İSMİ CELİLİ ALINAN : 11.641 KALAN 5.000
4 MAYIS DUAYA KATILANLAR:
OYA
HANİFE
FATMA
Bol bol salavat çekin sadaka verebilirsiniz kuran ı kerim okumayı biliyorsanız kuranı kerim okuyun tesbih çekebilirsinizHanımlar Berat kandiliniz kutlu olsun. Rabbim okuduğunuzu dualarınızı kabul etsin inşaALLAH.
Size bi sorum olacak. Ben azeriyim. Bizim burda kandillerde bişey yapılmaz. O yüzden kandiller hakkında çok da birşey bilmiyorum. Ama bugün Berat kandili için bişey yapmak istiyorum. Ne yapılır bugün. Biri bana anlatabilir mi? Oruç tuttum oruçluyum şu an. Başka ne yapmam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden ALLAH razı olsun
Bol bol salavat çekin sadaka verebilirsiniz kuran ı kerim okumayı biliyorsanız kuranı kerim okuyun tesbih çekebilirsiniz
Bilmiyoeum canım bende herzaman okuduklarımı okuyorum kızlardan bilen varsa yazar mutlakaCanım onları her gün yapıyorum. Bu güne özgü bişeyler yok mu? Mesela Kadir gecesinde şu şu yapılır amelleri var ya. Bugün de yok mu? Googleda araştırdım çok karışık anlatılmıştı ondan sizlere sormak istedim
Canım onları her gün yapıyorum. Bu güne özgü bişeyler yok mu? Mesela Kadir gecesinde şu şu yapılır amelleri var ya. Bugün de yok mu? Googleda araştırdım çok karışık anlatılmıştı ondan sizlere sormak istedim
4 MAYIS A KADAR OKUNACAK HATİMLER
41 MERYEM ALINAN 20 KALAN 21
41 YASİN ALINAN 20 KALAN 21
12.000 İHLAS ALINAN:4.100 KALAN 7.900
SALAVATI ŞERİF ALINAN:500
16. 641 YA LATİF İSMİ CELİLİ ALINAN : 11.641 KALAN 5.000
4 MAYIS DUAYA KATILANLAR:
OYA
HANİFE
FATMA