- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
tamam canım tesbihler tamamlandı haberin olsun15 fetih 3000 ilk ayet 3 bin ihlas 340 tefriciye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım tesbihler tamamlandı haberin olsun15 fetih 3000 ilk ayet 3 bin ihlas 340 tefriciye
İhlas ve tevhid okuma sayi tamamlandiDil-i bitab 313 ayetel kürsi daha okudum canım
Canım 1000 salavat i şerife okundu.
Allah kabul etsin500 tane salavat 100 ayetel kürsi okudum canım Dil-i bitab
canım şimdi gördüm yazını bu günde 1250 ihlas okudumTamam canim Allah kabul etskn
İhlas ve tevhid okuma sayi tamamlandi
550 sini alayım kalan 700 ü sen burda 1000 ihlas okuma sayfası var oraya bağışla canımcanım şimdi gördüm yazını bu günde 1250 ihlas okudum
yediyüzüde bine tamamlayım ozaman canım neredeyse ben bağışlıyorum sen bildirirmisin550 sini alayım kalan 700 ü sen burda 1000 ihlas okuma sayfası var oraya bağışla canım
tamam canım Allah kabul etsinyediyüzüde bine tamamlayım ozaman canım neredeyse ben bağışlıyorum sen bildirirmisin
amiin cümlemizinkinitamam canım Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canim ihlas ve tevhid sayimiz tamamlandı sen onu diğer sayfaya bagisla 12 bin ihlas sayfasına.Dil-i bitab Bin salavat serif. Bin ihlas. Ve 50 ayetel kursi okudum canim
Tamam canim ben okurumDil-i bitab canım 500 daha ihlas okudum diğer 500 biri alabilir mi yetiştiremeyeceğim
Tamam canım Rabbim kabul etsinTamam canim ben okurum
13 fetihe onceki aldiklarin dahil mi ? Kac eksik varkuzum 13 fetih suresi yazarmisin bide ben ihlasi şerifi bitiremedim başlayamadim daha doğrusu burda başka ibadetlere yöneldik hepside toplu oluyo okursam haber ederim