- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamün Aleyküm, ftmclk Rakika Hercai91 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsun En kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için Hatim okuyacağız. 1 sayfada olsa anne olmak isteyen herkesin katilimini bekliyoruz. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT KANDİLİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR
İnşallah canımHayırlı olsun INŞAALLAH kızlar ❤❤❤
Katılıma göre bakarız canım hele bı belli olsun olur inşallahhanifem tüm son onları ben alsam nasıl olur ki arkadaşlar baş sayfaları okusa Rakika
tm canımKatılıma göre bakarız canım hele bı belli olsun olur inşallah
Dil-i bitab kuzum ben 1. Cüzden başlayım INŞAALLAHAlmak istediğiniz cüzü sayfayı yazıp beni etiketleyin liste oluşturalım inşAllah hangi cüzlerin okundugu belli olsun.
Ama kuzum iki üç güne anca başlarım INŞAALLAHAlmak istediğiniz cüzü sayfayı yazıp beni etiketleyin liste oluşturalım inşAllah hangi cüzlerin okundugu belli olsun.
Tm canim 1 senin 29 nisana kadar sure olsun bence herkes hemen okuyamaz. Son gune birakmayalim ama.Dil-i bitab kuzum ben 1. Cüzden başlayım INŞAALLAH
Okuyan okudum der belki o zamana bi hatim daha yapariz bitanem❤❤❤Tm canim 1 senin 29 nisana kadar sure olsun bence herkes hemen okuyamaz. Son gune birakmayalim ama.
Aynen kuzum bitirirsek bi tane daha okuruz, baska neler olsun hatim?Okuyan okudum der belki o zamana bi hatim daha yapariz bitanem❤❤❤
@Tatlianne20
@TamBirRabia
@CocoChanelmademoiselle
Eses07
@IsikOlsun
@kanikey
@Esseteacher
@Tazegelin33
@efsuni06
@hediye-i rahmet
@miyaww__
@Monalisa09
@Baby44
30 NİSANA (BERAAT KANDİLİ) KADAR KURAN HATMİ VE ÇEŞİTLİ HATİMLER OKUYACAĞIZ DUASI KABE DEYAPILACAK KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ